Pozadí stránky
Pozadí stránky

Zpátky do Bradavic! Podívejte se na první ukázku z nové mobilní hry podle Harryho Pottera
22. 1. 2018 17:51 | Martin Havlíček

Zpátky do Bradavic! Podívejte se na první ukázku z nové mobilní hry podle Harryho Pottera

Kdo z fanoušků Harryho Pottera nezatoužil po tom stát se studentem Bradavic? V nové mobilní hře s názvem Harry Potter: Hogwarts Mystery se jim to vyplní. Jako vůbec v první hře ze světa Harryho Pottera si budete moci vytvořit vlastní postavičku, jakýsi virtuální klon sebe sama, a nastoupit do školy v Bradavicích.

Následuje výběr zvířete a koleje. Kdepak, tentokrát není rozhodnutí na Moudrém klobouku, ale na vás. Herní náplň si asi dokážete představit. Budete navštěvovat hodiny, učit se kouzlit a sem tam se objeví i nějaká záhada.

Vaše rozhodnutí budou ovlivňovat směřování příběhu, i když o ději toho zatím mnoho nevíme. Pouze tolik, že bude zasazen do osmdesátých let. Harry Potter sice už je na světě, ale na studium je ještě příliš malý. Ale nebojte se, na škole budete potkávat spoustu známých tváří! Když opomeneme učitelský sbor, můžeme zmínit nejstaršího z Weasleyovic dětí Billa nebo Nymfadoru.

Hra Harry Potter: Hogwarts vyjde ještě letos. V přípravě jsou verze pro Android i iOS. Kromě toho se můžeme těšit také na Harry Potter: Wizards Unite ve stylu Pokémon GO. Letos budou mít fanoušci Harryho Pottera žně!