Pozadí stránky
Pozadí stránky

Spotify slaví MDŽ a připomíná ženské hudební ikony
21. 3. 2018 9:01 | Martin Havlíček

Spotify slaví MDŽ a připomíná ženské hudební ikony

V nabídce streamovací služby Spotify se objevila nová sekce. Jmenuje se Amplify a ne náhodou byla představena 8. března, tedy na Mezinárodní den žen. Obsah „hubu“ je totiž věnován ženám v hudbě. Na jednom místě si můžete poslechnout nejzvučnější ženské hlasy rozličných hudebních žánrů. Od mainstreamu, přes latinskoamerické rytmy, punk až po stand-up komedii. Při této příležitosti byla představena také španělská verze hitu Tell Me You Love Me od Demi Lovato a zbrusu nová stálá sekce Viva Latinas věnovaná latinskoamerickým zpěvačkám.

TIP! Aktivujte si Spotify Premium na O2 a nejenže můžete streamovat hudbu bez spotřeby dat, ale navíc získáte 3 měsíce služby zdarma. Nemluvě o výhodách plynoucí z předplatného Premium: hudba bez reklam, možnost přeskakovat písničky, offline přehrávání, vysoká kvalita zvuku a mnoho dalšího.

Zato akce #WomensHistoryMonth bude trvat jen do konce března, poté ji v Amplify vystřídá další téma. Rozhodně nejde o jednorázovou záležitost. Amplify se bude systematicky věnovat velkým celospolečenským tématům, jako je rovnost mezi pohlavími nebo třeba duševní zdraví. Jaké konkrétní téma bude následovat ale Spotify prozradit nechce. Každopádně do té doby máme co poslouchat…