Pozadí stránky
Pozadí stránky

Velká novinka v Clash Royale! Hra představí zápasy 2 na 2
20. 3. 2017 9:35 | Martin Havlicek

Velká novinka v Clash Royale! Hra představí zápasy 2 na 2

V případě hry Clash Royale jsme na pravidelný přísun herní novinek zvyklí. Dalo by se dokonce říct, že časté aktualizace mají z velké části na svědomí obrovský úspěch hry. Většinou se však tyto updaty soustřeďují na vyladění hry a sem tam přinesou novou jednotku nebo arénu.

Aktualizace, která je plánována na konec března, ovšem nepatří k rutinní údržbě. Měla by přinést zbrusu nový herní mód. Bude se jmenovat Clan Battle a utkají se v něm čtyři hráči, tedy dva na každé straně. Něco takového však není možné bez změn v „pravidlech“. Zaprvé dojde k rozšíření arény, aby se do ní všichni hráči pohodlně vešli. A aby zápas nebyl těžkopádný a nudný, každý hráč dostane deset elixírů, přičemž jejich doplňování bude oproti klasické hře mnohem rychlejší. Jinou strategii budou muset samozřejmě volit i sami hráči

Týmové souboje ještě zvýší turnajový potenciál hry. První oficiální mistrovství světa v Clash Royale se uskutečnilo minulý rok a přenosy západů sledovalo dva a půl milionu lidí po celém světě. Můžeme očekávat, že s novou „disciplínou“ divácká atraktivita hry ještě poroste.

Clash Royale je dostupná zcela zdarma. Hráči si v ní ale mohou dokupovat drahokamy (gemy), které pak lze vyměňovat za vstupné do atraktivních výzev a za truhličky, uvnitř kterých se obvykle nacházejí nové karty s jednotkami a zlato. K nákupu gemů lze kromě platební karty využít také Platby přes O2 – částku si jednoduše připíšete ke svému pravidelnému vyúčtování.