Pozadí stránky
Pozadí stránky

Objevily se další důkazy, že vydání Android verze Fortnite je na spadnutí
20. 7. 2018 16:10 | Martin Havlíček

Objevily se další důkazy, že vydání Android verze Fortnite je na spadnutí

„Každých pět minut koukám na Google Play, jestli už náhodou nevyšel Fortnite na Androidu,“ svěřil se na sociální síti jeden z mnoha nedočkavých fanoušků. Bohužel, zatím v e-shopu najdete jen hry a aplikace, co se jen tváří jako akční hra od Epic Games. Jde však o podvodné aplikace, které chtějí v lepším případě vnutit uživatelům reklamy (v horším případě z nich vylákat důvěrná data).

Pokud chcete mít Fortnite na Androidu jako jedni z prvních, uděláte nejlépe, když přihlásíte svůj mail na oficiálních stránkách. O vydání vás samozřejmě budeme informovat i na tomto místě, na to se spolehněte. Stále platí informace, že Android verze Fortnite by měla vyjít „někdy v létě“. Kdy přesně? Podle posledních indicií brzy, možná za pár dní. Abyste rozuměli, několik technicky zdatných hráčů si po poslední aktualizaci PC verze všimlo v adresáři hry odkazů právě na Android verzi Fortnitu. Není to nic moc, ale aspoň vidíme, že se práce na hře někam posunula.

Na iPhonech mezitím hra pokořila stamilionovou hranici. Řeč je o zisku za první tři měsíce na App Store. Ačkoliv je Fortnite zdarma, v rámci hry si můžete dokupovat virtuální měnu V-Bucks a tu posléze utrácet za různé doplňky, jako jsou například oblečky, anebo Battle Passy. Všechny tyto virtuální propriety jsou pouze kosmetické a nedávají hráčům reálnou výhodu v boji. A tak to má být!