Pozadí stránky
Pozadí stránky

The Sims se vracejí na naše mobily. Podívejte se na první ukázku!
16. 5. 2017 13:53 | Martin Havlicek

The Sims se vracejí na naše mobily. Podívejte se na první ukázku!

Znělo to šíleně: hra, která bude simulací života. Nakonec se ale z The Sims stala jedna nejúspěšnějších herních značek, a to hlavně díky něžnější části hráčské populace. Hra dokonce drží zápis v Guinessově knize rekordů.

Následovalo několik pokračování, včetně her pro mobily. Momentálně si na své Androidy a iPhony můžete stáhnout The Sims 3 a The Sims Freeplay. První jmenovaná je mírně upravenou verzí počítačové hry, zatímco Freeplay byla vytvořena mobilům na míru a v mnohém se od svých předchůdců liší. Simíci zde například ztratili samostatnost a bez hráčova přičinění si nedojdou ani na záchod.

Brzy se k nim přidá hra třetí. The Sims Mobile má být plnohodnotným zástupcem série na mobilech. Budete tu vytvářet vlastní simíky, stavět a zušlechťovat jejich obydlí, a spolu s nimi budovat kariéru. Chybět nebude ani interakce s ostatními hráči formou online multiplayeru. Důraz ale bude kladen na osobní příběhy simíků.

To je vše, co vám o The Sims Mobile můžeme v tuto chvíli prozradit. Více přineseme až v recenzi. Dočkáte se jí brzo. Hra se už nyní testuje v několika menších trzích, jak je u mobilních her zvykem.