Pozadí stránky
Pozadí stránky

Dokonalé rande díky chytrým aplikacím
4. 8. 2017 10:35 | Martin Havlíček

Dokonalé rande díky chytrým aplikacím

Mobilní telefony přinesly revoluci v seznamování. Nejprve prostřednictvím esemesek a posléze znovu díky mobilním aplikacím. Nemáme na mysli jen interaktivní seznamky, jako je Tinder, aplikace vám pomohou také „vyladit“ profilovou fotku, najít vhodné místo pro schůzku a dokonce poradí, co říkat, abyste udělali dobrý dojem. Nabízíme výběr toho nejlepšího!

Dokonalé rande díky chytrým aplikacím

Tinder

Když je řeč o seznamkách, Tinder nesmí chybět! Zatímco klasické online seznamky připomínají katalogy, aplikace Tinder vám hravou formou předkládá fotky lidí, s nimiž byste si mohli rozumět. Vy „svajpujete“ doprava nebo doleva podle toho, zda je vám dotyčná osoba sympatická. Zároveň jste ale sami posuzováni. Pokud dojde ke shodě, tedy že vy i váš protějšek svajpnete na tu správnou stranu, otevírá se chat, kde si můžete domluvit schůzku.

Tip! Tinder je zdarma, ale za malý poplatek můžete získat výhodu. V početné konkurenci se bude jistě hodit. Můžete si například zaplatit Boost, díky kterému váš profil uvidí víc lidí. Šance na seznámení se zvyšuje téměř desetinásobně. Mimochodem, i tento nákup v aplikaci můžete hradit pomocí platby přes O2.

Dokonalé rande díky chytrým aplikacím

Becomme

Dostali jste se v Tinderu až do chatu? Gratulujeme! Ještě ale nemáte vyhráno. Teď se ukáže, jestli si skutečně rozumíte. Česká aplikace Becomme nabízí pomocnou ruku v podobě teoretické přípravy, konverzačních témat a hlášek pro dokonalé rande. Tipy se počítají na stovky a počítají s různými situacemi (včetně seznámení na ulici). Recenze jsou plné díků, takže na tom asi něco bude.

Dokonalé rande díky chytrým aplikacím

Facetune

První dojem je důležitý! Proto byste si měli dát při výběru fotky pro Tinder (nebo jiné sociální sítě) dát obzvláště záležet. Aplikace Facetune je specializovaný editor pro úpravu portrétů. Umí toho hodně, ale přitom se velice snadno ovládá. Potřebujete na fotce vybělit zuby? Stačí, když si přejedete úsměv prstem. Podobně dokáže apka skrýt i jiné vady na kráse. Jen se nesmíte nechat příliš unést, aby z drobného faceliftu nebyla nakonec plastická rekonstrukce obličeje.

Dokonalé rande díky chytrým aplikacím

Foursquare

Kdysi populární aplikace Foursquare poslední dobou trochu skomírá. To ale neznamená, že vám nepomůže naplánovat skvělé rande. Základní funkcí apky je vyhledávání zajímavých míst v okolí. Místa můžete třídit podle typu podniku, ceny i otevírací doby. U většiny míst najdete také praktické tipy a recenze. Pokud hledáte romantické místo, doporučujeme zabrousit do seznamů (Lists). Pak už jen zadejte do vyhledávání „rande“ nebo „romantická“ a během okamžiku si můžete vybírat z doporučení místní komunity.

Dokonalé rande díky chytrým aplikacím

Restu

Plánujete vzít dotyčného nebo dotyčnou na večeři? Neriskujte, že bude plno a zamluvte si stůl přes aplikaci Restu. Není to jen rezervační systém. Najdete tu i zajímavá doporučení, jídelní lístky (včetně ceny) a hodnocení uživatelů. Velmi propracovaný je systém filtrů (veganská restaurace, psi vítání, mezinárodní kuchyně apod.), se kterým najdete přesně to, co hledáte).