Pozadí stránky
Pozadí stránky

Jeden trik zvýší vaše šance v seznamce Tinder o 60 %
7. 9. 2017 10:32 | Martin Havlíček

Jeden trik zvýší vaše šance v seznamce Tinder o 60 %

Zní to skoro jako hláška z laciných reklam („jeden trik k dokonalé postavě!“, „s tímhle trikem zbohatnete“ apod.), ale zatímco bannery většinou nepokrytě lžou, za naším titulkem stojí statistika. Autoři seznamky Tinder už několik měsíců testují prémiovou funkci Tinder Gold, která uživateli za drobný poplatek odhalí, komu se líbí. Dotyčný pak nemusí procházet desítkami profilů a zkoušet své štěstí naslepo. Jednoduše si nechá zobrazit všechny profily lidí, kteří projevili zájem a vybere si. Není se tedy čemu divit, že lidé s Tinder Gold skutečně zaznamenávají více shod nežli neplatící uživatelé. Statisticky jsou úspěšnější o 60 %. Po dlouhém období testování je Gold k dispozici všem, což mělo za následek okamžité vyšvihnutí Tinderu mezi nejziskovější aplikace na App Store a Google Play.

A na kolik že tenhle malý „trik“ vyjde? Cena byla stanovena na zhruba 130 Kč měsíčně. Nabídka se však týká pouze předplatitelů služby Tinder Plus. Celkem tedy zaplatíte necelé 400 Kč měsíčně (záleží, na jak dlouho si předplatné zaplatíte apod.). Je to dost, ale šance na seznámení rapidně vzrostou.

Tip! Víte, že nejen aplikace, ale také nákupy uvnitř aplikací můžete hradit pohodlně a bezpečně platbou přes operátora? Stačí si nastavit platby přes O2.

Naše tipy, jak se seznámit pomocí aplikací, jsou zdarma. Připravili jsme pro vás celou sekci aplikací, které byly vytvořeny právě pro tento účel. Tinder mezi nimi samozřejmě nechybí.