Pozadí stránky
Pozadí stránky

Autor týdne: E-knihy autora Indiana Jonese se slevou 30 %!
29. 11. 2017 14:52 | Patricie Kolohnátková

Autor týdne: E-knihy autora Indiana Jonese se slevou 30 %!

Podzim je doslova nabitý jednou skvělou e-knižní akcí za druhou. Po šťavnatém Black Friday přinášíme v akci knihy jednoho z nejprodávanějších autorů současnosti Jamese Rollinse. Americký veterinář, který už před pár lety své původní řemeslo k libosti svých čtenářů pověsil na hřebík, se nejprve proslavil díky sérii o hrdinovi Indiana Jonesovi. Do srdcí čtenářů se ale zapsal i dalšími sériemi, které jiskří napětím, konspiracemi i špionážními zápletkami. A to nejlepší? Jeho nejnovější e-knihy si až do 6. 12. můžete na O2 Active stáhnout se slevou 30 %, tak do toho!

James Rollins, vlastním jménem James Czajkowski se narodil v americkém Chicagu v roce 1961. Studoval evoluční psychologii a v půli 80. let získal univerzitní titul ve veterinárním lékařství. Následně se stěhuje do Kalifornie, kde si otevírá vlastní veterinární praxi. Ke psaní ho to ale táhlo už při studiu, a tak pod pseudonymem Thomas Cambell Black vydává v roce 1981 svou první knihu o Indiana Jonesovi. Už záhy začíná být jasné, že psát pouze ve volném čase rozhodně nestačí, a tak James věší svoji lékařskou praxi na hřebík a stává se spisovatelem na plný úvazek. Coby amatérský jeskyňář a certifikovaný potápěč svůj volný čas rád tráví pod zemí nebo pod hladinou, a proto se tu často odehrávají i jeho příběhy. Krom Indiana Jonese má na kontě i série Sigma Force, Sangvinisté nebo Tucker Wayne. Vybíráme 5 e-knih nich, na které se sleva vztahuje a které stojí za pozornost!

Sedmá pohroma

Hodnocení na DatabázeKnih.cz: 89 %

Autor týdne: E-knihy autora Indiana Jonese se slevou 30 %!

Můžou starodávné příběhy popsané v Bibli ohrozit současný svět? Na tuto otázku odpovídá nejnovější Rollinsův román ze série Sigma Force. Dva roky po nevyjasněném zmizení se znenadání objevuje britský profesor archeologie Harold McCabe, než ale své zmizení může vysvětlit, záhadně umírá. Zarážející je, že zmizel v súdánské poušti, když hledal důkazy o 10 egyptských ranách z časů vůdce a proroka Mojžíše a že předtím, než zemřel, bylo jeho tělo částečně mumifikováno.

Do vyšetřování se pouští tým Sigma Force pod velením Guye Pierce, kteří budou muset prozkoumat životu nebezpečnou epidemií zasaženou Káhiru, vyprahlé pouště Súdánu i ledovou Arktidu. Podaří se jim záhadu rozluštit dřív, než dojde k dávnému proroctví z Bible a celý svět bude zničen?

Štvanice

Hodnocení na DabatázeKnih.cz: 85 %

Autor týdne: E-knihy autora Indiana Jonese se slevou 30 %!

Nejnovější kniha ze série o bývalém členovi speciálního komanda Tuckerovi Waynovi, kterého spolu s jeho vycvičeným belgickým ovčákem Kainem čtenáři znají už ze série Sigma Force. V tomto dobrodružství za nimi přijde bývalá kolegyně a prosí Tuckera s Kainem o pomoc. Prchá totiž před chladnokrevnými vrahy, co chtějí zabít nejen ji, ale i jejího syna.

Při pátrání, které pána i jeho psa zavádí na opuštěné plantáže na jihu Spojených států, ale i na nádherné, i když válkou sužované pláže Trinidadu, začíná být jasné, že nitky sahají až k nejvlivnějším postavám americké vlády. Pokud navíc Tucker s Kainem včas nezasáhnou, nejsou ohroženy jen životy jich, jejich bývalé kolegyně a jejího syna, v ohrožení je totiž celý demokratický systém.

Pekelná krev

Hodnocení na DatabázeKnih.cz: 89 %

Autor týdne: E-knihy autora Indiana Jonese se slevou 30 %!

Zatím poslední kniha ze série Sangvinisté, jejíž části se odehrávají i v Praze! A také v Pyrenejích či himalájském údolí Cchum. Tady všude bude pátrat archeoložka Erin Grangerová spolu s bývalým vojákem Jordanem Stonem a knězem Rhunem Korzou a hledat klíče k zastavení jednoho z největších zel, které lidstvo ohrožuje.

Po světě totiž rychle přibývají vraždy nevinných a začíná být víc než jasné, že stopy vedou ke vzrůstající síle pána temnot Lucifera. Ten na svět vysílá démona jménem Legie, před jehož temnými záměry nechrání ani tak posvěcená půda, jako je ta ve Vatikánu. Tým Grangerové tak musí splnit příkaz Krvavého evangelia dřív, než se brány pekel otevřou. Podaří se jim to?

Labrint z kostí

Hodnocení na DatabázeKnih.cz: 86 %

Autor týdne: E-knihy autora Indiana Jonese se slevou 30 %!

Až ke stopám dávné Atlantidy tentokrát pátrání zavede Graye Pierce i jeho Sigmu Force. Celé to vlastně začíná docela nenápadně. Kdesi v chorvatských horách jsou v jeskyni nalezeny pozůstatky neandrtálské ženy, ve vedlejší jeskyni je pak na malbách vyobrazen příběh o boji lidí s neznámým zlem. Vědci, kteří případ zkoumají, jsou brutálně napadeni, a zrovna v té době dojde také k útoku na výzkumné středisko primátů v americké Atlantě.

Sigmě Force, která se vyšetřováním začne zabývat, začne být po chvíli jasné, že spolu oba útoky nějak souvisí. Odpovědi bude hledat ve starobylých chodbách, které protínají podzemí celé Jižní Ameriky. Nebezpečí ale sílí: ukazuje se totiž, že se kvůli genetickým modifikacím probudilo dávné zlo, jež chce svrhnout lidskou nadvládu nad světem.

Počátek zkázy

Hodnocení na DatabázeKnih.cz: 87 %

Autor týdne: E-knihy autora Indiana Jonese se slevou 30 %!

První příběh ze série o vycvičeném vojenském psovi, belgickém ovčákovi Kainovi a jeho sympatickém pánovi Tuckerovi Waynovi. Nejnovější člen týmu Sigma Force, kapitán Tucker Wayne musí odvézt ze Sibiře ruského farmaceutického génia, který má v rukou klíč k nové biologické zbrani, co dokáže zničit celý svět.

Nic ale není tak jednoduché, jak se zpočátku zdá. Krom toho, že oba procestují půl planety, musí čelit smrtícím nástrahám nájemných vrahů i ruského generála, který z celého světa netouží po ničem víc, než po moci a pomstě.

Sleva 30 % na e-knihy od Jamese Rollinse končí za pár dní, 6. prosince 2017. Nevybrali jste si z našeho výběru?