Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Zemřít s přílivem

Zemřít s přílivem

Karen Harperová

Prodej byl ukončen.


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF pro čtečky PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: BB Art
Vydáno: 2013
Série: Alžběta I.
Jazyk: český
Počet stran: 232

Detektivní příběh z alžbětinské Anglie

Alžběta Anglická se vrátila z venkovského vyhnanství do Londýna. Dnes je den její korunovace, ale ve chvíli, kdy se mohutný průvod přibližuje k paláci ve Westminsteru, ozve se výstřel, ztlumený jásotem davu.
Krátce po korunovaci se nová královna dozvídá o vraždě urozené dámy, sestry své blízké přítelkyně. Té nemůže odmítnout žádost, aby se zasadila o dopadení vraha, zejména proto, že hlavní podezřelý má blízko k trůnu.
Alžběta musí být opatrná, důvěra k nesprávné osobě může být osudná. Vznětlivá mladá královna musí pevně držet otěže vlády – a najít vraha, odhodlaného napadnout samotnou panovnici. Toto hledání ji zavede z nádhery královského dvora, od jeho slavností i intrik, až do smrtelně nebezpečných peřejí pod London Bridge.

Spisovatelka Karen Harperová je původním povoláním učitelka angličtiny jak na střední, tak na vysoké škole. Narodila se v Ohiu, kde je její trvalý domov. S manželem Donem, s nímž má tři děti, dělí svůj čas mezi americký středozápad a jihovýchod, Floridu. V obou těchto prostředích se odehrává celá řada z jejích padesáti románů. Manželé velmi rádi cestují, ale nejvíc si oblíbili Britské ostrovy, kam sahají jejich rodinné kořeny. Anglie a Skotsko se staly dějištěm historických románů z tudorovského období i knih o skutečných a výrazných britských ženách. První díl románové série z alžbětinské Anglie, který již vyšel česky, se jmenuje Zahrada plná jedu.

více

Série Alžběta I.

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma