Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Město dívek

Město dívek

Patricia Scanlan

Prodej byl ukončen.


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF pro čtečky PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: BB Art
Vydáno: 2014
Série: Město dívek
Jazyk: český
Počet stran: 312

Začtěte se do příběhu tří mladých žen žijících v prostředí ovlivněném katolickou morálkou a neuznávající rozvod či svobodné mateřství, žen, které se musejí vypořádat se všemi problémy, jež jim přináší život, a právě v těch nejtěžších okamžicích oceňují magickou moc vzájemného přátelství.

Devlin: Půvabná, finančně zajištěná, ale záhy zneužitá křehká blondýnka. Svět se točí přesně podle jejích představ, dokud její cestu nezkříží příjemný a svůdný, ovšem ženatý muž, Colin Cantrell-King. Pod noblesním zevnějškem se skrývá necitelný sobec, který ženy jen využívá a pak je odkládá jako špinavé prádlo. Život Devlin se obrátí vzhůru nohama…, ale pak se stane něco neuvěřitelného.
Caroline: Tlustá, ledabyle oblékaná a zakřiknutá dívka podléhá obavám, že navždy zůstane starou pannou. Z ničeho nic potká Richarda… chladného, rezervovaného a bohatého právníka. Učiní závažné rozhodnutí, které má pro oba katastrofální následky.
Maggie: Ohnivá a energická rusovláska se sexy postavou a smyslem pro legraci. Žije naplno… dokud se neprovdá. Nečeká, že jí manželství a výchova dětí tolik přistřihnou křídla. Neudělala nakonec tu největší chybu svého života?

Patricia Scanlan žije v Dublinu. Mezi její v češtině vyšlé knihy patří Město dívek, Město žen, Město života, Veselý večírek, Přelétavé štěstí, Dvojitá svatba, Rodinné křižovatky, Odpusť a zapomeň, Šťastní až navěky?, Návrat domů a Vše pro lásku.
Autorka sice píše s láskou fikci, ale opravdu touží po tom, aby ji někdo pověřil napsáním knihy o nejlepších lázních světa nebo o nejelegantnějších buticích v Paříži… to či ono, na tom nesejde!

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma