Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy O ženách a o lásce

O ženách a o lásce

Edith Holá

Prodej byl ukončen.


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Jota
Vydáno: 2014
Jazyk: český
Počet stran: 271

Ženy jsou složeny z mnoha barevných provázků. Člověk nikdy neví, za který má zatáhnout. Ať už zatáhne za jakýkoli, vždy se stane něco, co vůbec nečeká…

Nová kniha Edith Holé vypráví silný příběh o ženách, šílených nápadech, vyrovnávání se s vlastním životem, různých druzích lží, ale především o lásce. Autorka opatrně vystřihuje záhyby příběhu tří žen, dvou matek a jedné dcery.
Román o surogačním (náhradním) mateřství ukazuje jev, který je díky medicíně už mnoho let možný, není zakázaný, ale ani legislativně zcela upravený, a tak se často odehrává tajně a bez jasných pravidel. Spojení matky a dítěte ovšem není možné přerušit.

***

Edith Holá (* 1973) je autorka biografické knihy Cesta k mým matkám (Nakladatelství JOTA, 2012), koordinátorka a spoluautorka projektu Pohádky pro kulíšky. Za terapeutické pohádky pro rodiče předčasně narozených dětí určené ke čtení na JIP a práci na celém projektu pro nadaci Nedoklubko byla v listopadu 2012 oceněna Purpurovým srdcem. V adventním čtení sdružení Cesta domů vyšel v roce 2013 její text Cesta domů je cesta k srdci. Edith Holá pracuje v médiích a je hrdá matka dvou dětí.

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma