Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Stůj při mně

Stůj při mně

Daniela Sacerdotiová

Prodej byl ukončen.


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Host
Vydáno: 2014
Jazyk: český
Počet stran: 271

Život Eilidh Lawsonové se právě obrátil vzhůru nohama. Rozpadlo se jí manželství a přišla o dítě, po kterém dlouho toužila. Je duševně i fyzicky vyčerpaná a neví, co si počít. Jako by ji však něco zvláštního nutilo vrátit se do Glen Avich, malého městečka na Skotské vysočině, kde její rodina žije po generace.
Potkává tam svého nejlepšího přítele z dětství Jamieho McAnenu, který sám vychovává dceru. Po odchodu své ženy se Jamie smířil se životem bez partnerky, uzavřel se do sebe a zasvětil život malé Maisie. Nikdo netuší, že to byla jeho matka Elizabeth, kdo přivolal Eilidh zpátky do Glen Avich. Přestože je Elizabeth už tři roky po smrti, nedokázala ztraceného a osamělého syna opustit. Teď se snaží nenápadně napomoci tomu, aby se Jamie s Eilidh znovu sblížili. Ti se však bojí dalšího zklamání a Elizabetin vliv má své hranice.
Éterický román Stůj při mně, vyprávěný z několika různých perspektiv, je zručně napsanou prvotinou. Je to silný, ale zároveň citlivý příběh o tom, jak překonat minulost a jít dál — s nepatrnou pomocí ze záhrobí.

Daniela Sacerdotiová (nar. 1973) vyrostla v Itálii, nyní žije se svou rodinou ve Skotsku. Vystudovala klasickou filologii na univerzitě v Turíně a poté učila italštinu, latinu a řečtinu. Píše knihy pro mládež a dospívající. Stůj při mně (2011) je její první román pro dospělé. Udržel se v žebříčku bestsellerů Amazon Kindle více než rok, z toho devět měsíců na prvních pěti příčkách. Doposud se prodalo přes půl milionu e-knih. Její nejnovější knihou je román Take Me Home (Vezmi mě domů, 2014).

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma