Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Jak zatočit s únavou

Jak zatočit s únavou

Sohere Rokedová

Prodej byl ukončen.


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Jota
Vydáno: 2015
Jazyk: český
Počet stran: 288

Zbavte se únavy a budete se cítit skvěle jednou provždy!

Inspirativní kniha prvotřídní holistické lékařky vás krok za krokem naučí, jak dramaticky pozvednout svou energii, abyste už nikdy nepoznali únavu.

• Potřebujete šálek kávy nebo čaje, abyste se ráno nebo i přes den probrali?
• Cítíte se vyčerpaní, aniž by to mělo nějaký konkrétní důvod?
• Padáte na konci dne únavou a v pátek býváte totálně vystresovaní?

Jestliže na kteroukoli z těchto otázek odpovíte ano, je nejvyšší čas převzít odpovědnost za své zdraví tělesné i duševní a s konečnou platností „zatočit s únavou“. Autorka knihy dr. Sohère Rokedová je jedna z mála praktických lékařek a lékařů v Británii, kteří se opírají o vzdělání v klasické i celostní medicíně. Její stoprocentně účinný, praktický a všem dostupný návod vám pomůže:

• Zvolit si správnou stravu a začít cvičit, abyste si doplnili zásoby fyzické i duševní energie.
• Objevit ty nejlepší doplňky výživy, po nichž se budete cítit báječně a omládnete navenek i uvnitř.
• Vyvážit hormony v těle a upevnit zdraví zažívací soustavy, aby vám po všech stránkách bylo zase skvěle.

Kniha Jak zatočit s únavou:

• obsahuje podrobný program třítýdenní energetické očisty, jež čtenáři umožní nastartovat pozitivní změny v jeho životě,
• by se měla stát důležitou příručkou pro všechny lékaře i terapeuty, kterým skutečně záleží na zdraví svých pacientů,
• předkládá přehledný, praktický návod pro pracovně vytížené lidi, podložený autorčinými zkušenostmi a úspěchy v léčbě únavy i jiných potíží a nemocí.
***

Dr. Sohère Rokedová je praktická lékařka se specializací v oboru celostní medicíny, patřící mezi přední holistické lékaře ve Spojeném království. Má rozsáhlé znalosti z klasické i holistické medicíny a při léčbě pacientů kombinuje oba přístupy za účelem dosažení co nejlepšího zdraví.
Na British College of Integrative Medicine vystudovala u nejlepších kapacit v oboru z Británie, Austrálie a USA. Ze své praxe v systému státní zdravotní péče ví, že klasická medicína nenabízí poradenství týkající se výživy a životního stylu a ani se nesnaží vést lidi k tomu, aby sami převzali odpovědnost za své zdraví.
Dr. Rokedová se snaží při výkonu povolání uplatňovat obojí, aby pacientům nabízela skutečně kompletní zdravotní péči – s každým klientem proto provádí důkladné vstupní konzultace a zkoumá širokou škálu zdravotních ukazatelů k posouzení jednotlivce jako celku.
V současné době je členkou týmu specialistů na londýnské klinice Marion Gluck Clinic, která se specializuje na využití bio-identických hormonů k prevenci i léčbě.
Publikace Jak zatočit s únavou je její prvotinou.

***

„Nemusíte počítat kalorie, hladovět nebo začínat zase s další dietou.“
The Times

„O vaše zdraví by nikdo neměl pečovat víc než vy. To vy se musíte stát odborníkem na sebe a vy jste osoba zodpovědná za vaše vlastní zdraví.“
Dr. Sohère Rokedová

„Integrativní medicína využívá to nejlepší ze západní a východní medicíny spolu s databází důkazů a poskytuje skutečně holistickou, tj. celostní zdravotní péči – tedy že se zaměřuje na celého člověka, na veškeré, byť i drobné příznaky, a hledá cestu k obnovení rovnováhy v těle, než přerostou únosnou mez a zvrtnou se v nemoc nebo nějaký jiný zdravotní problém.“
Dr. Sohère Rokedová

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma