Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Včera, dnes a zítra

Včera, dnes a zítra

Sophia Lorenová

Prodej byl ukončen.


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Jota
Vydáno: 2015
Jazyk: český
Počet stran: 302

Sophii Lorenovou není třeba dlouze představovat: tato vynikající italská herečka natočila bezpočet filmů italské i zahraniční produkce a během své dlouhé kariéry získala řadu prestižních cen včetně dvou Oskarů. V životopise, který vychází u příležitosti jejích osmdesátých narozenin, nahlédneme spíše do „zákulisí“; poznáme tuto zajímavou ženu i v jiném světle, než je záře reflektorů.
Od dětství prožitém v hrůzách druhé světové války, se dostaneme k prvním úspěšným krůčkům v římských filmových studiích, ale také k další překážce v podobě vztahu s ženatým mužem. Přečteme si o síle přátelství, prožijeme radostnou oskarovou noc, ale též nevýslovný smutek ženy, která právě přišla o dítě. Hlavně však poznáme lásku ve všech jejích podobách: lásku mateřskou, rodinnou a zejména hlubokou lásku k životu.

Autobiografie jedné z největších hereček naší doby!

Sophia Lorenová
patří k nejoblíbenějším herečkám na světě. Během své pozoruhodné kariéry natočila více než sto filmů a získala celou řadu významných ocenění, včetně dvou Oscarů. Svou kariéru odstartovala již v sedmnácti letech, kdy se začala objevovat jako komparzistka ve filmech. V té době se také seznámila s producentem Carlem Pontim, vedle něhož i přes velké nesnáze, kterým musel vztah čelit, prožila téměř celý život.

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma