Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Vdovám smutek nesluší

Vdovám smutek nesluší

Becky Aikmanová

Prodej byl ukončen.


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Fortuna Libri
Vydáno: 2013
Jazyk: český
Počet stran: 344

Šest manželství, šest tragédií, jeden společně prožívaný začátek

Šest žen – šest vdov se schází jednou měsíčně a učí se přežít tu nejhorší věc, která se jim stala. Společně procházejí dobrými i zlými časy a sdílejí své emoce a v průběhu roku podnikají stále dobrodružnější akce. Randí, mají problémy s dětmi, stěhují se, hledají smysluplnou práci, a hlavně dávají opět dohromady své životy a vlastní já, přičemž obracejí tradiční názory na prožívání ztráty blízkého člověka naruby. Je to úžasný důkaz, co dokážou kamarádky, když se navzájem podporují.

Vdovám smutek nesluší je neobyčejná kniha, která vás kupodivu rozesměje, samozřejmě i donutí k přemýšlení a připomene vám, že život sice je naprosto nepředvídatelný a občas tragický, ale zároveň i vzácný, křehký a mnohdy radostnější, než by se na první pohled zdálo.

Becky Aikmanová vystudovala žurnalistiku na Kolumbijské univerzitě, pracovala jako reportérka pro Newsday a jako autorka a redaktorka pro Business Week. Knihu napsala společně s pěti dalšími ženami, které v mladém věku ovdověly. Rozhodly se, že společně opět objeví samy sebe pomocí přátelství, smíchu a společných dobrodružství.

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma