Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Okovy války

Okovy války

Larry Correia


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Fantom Print
Vydáno: 2016
Série: Grimnoirské kroniky díl 3
Jazyk: český
Počet stran: 471

Spojené státy americké – Bradford Carr, strůjce spiknutí proti Aktivním, je mrtvý, ale jeho sen o podřízení magie státu žije dál. Prezident Roosevelt se snaží prosadit Zákon o registraci Aktivních a v cestě mu stojí jen Grimnoir, který se neochotně stává mluvčím všech mágů v zemi.

Francie – Sally Faye Vierrová se stále snaží pochopit kouzlo, které z ní udělalo jednoho z nejmocnějších mágů v historii. Ví, že coby Provázaná se stala zbraní, ale otázkou stále zůstává, proti komu se její síla nakonec obrátí, protože poslední nositel této kletby skončil jako masový vrah.

A kdesi nad Pacifikem Jake Sullivan velí vzducholodi plné grimnoirských rytířů a pirátů, kteří se vydali na svou nejnebezpečnější misi. V japonském Impériu, válečném stroji vytvořenému na obranu lidstva, se k moci dostal podvodník, který si hraje na kancléře a ignoruje všechna varování o blížícím se Nepříteli. Jake Sullivan a jeho spojenci vidí jen jeden způsob, jak Impériu otevřít oči. Musí proniknout do srdce nejmocnější říše světa a zabít údajně nesmrtelného muže, který jí vládne.

více

Série Grimnoirské kroniky

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma