Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Oltář ztraceného ráje

Oltář ztraceného ráje

James Rollins

Prodej byl ukončen.


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: BB Art
Vydáno: 2016
Jazyk: český
Počet stran: 383

Po pádu Bagdádu narazí dva iráčtí chlapci na ozbrojené muže rabující v městské zoologické zahradě. Stavidla se otevřela a stovky exotických ptáků, savců a hadů se pašují do západních zemí. Jenomže tento zločin skrývá ještě hlubší tajemství. Při střelbě v ulicích je vypleněna i skrytá podzemní zbrojařská laboratoř a na svobodu se dostává něco mnohem nebezpečnějšího.

O sedm let později louisianská veterinářka Lorna Polková narazí na bariérovém ostrově na ztroskotanou rybářskou loď. Členové posádky jsou buď mrtví, anebo zmizeli, ale ve člunu se najde děsivý náklad – klece s exotickými zvířaty, která někdo evidentně pašoval pro černý trh.

Jenomže ta zvířata nejsou tak docela v pořádku a jejich podivná znetvoření nedávají smysl. Všechna mají navíc jednu společnou vlastnost – povážlivě vysokou inteligenci.

Aby Lorna Polková odhalila pravdu o původu tohoto podivného nákladu a hrozbě, kterou představuje, musí se spojit s mužem, s nímž sdílí temné tajemství z vlastní minulosti. Jack Menard, agent americké pohraniční stráže, toho o ní ví opravdu hodně.

Společně musejí najít zvíře, které uniklo z vraku rybářské lodi, a přitom odhalit tajemství úzce související s oborem genetického inženýrství a fraktální vědy. Čeká je otřesný objev, který sahá až k samému počátku existence lidstva.

Dokáže veterinářka Lorna Polková zastavit to, co se má zrodit na oltáři edenském, dřív než bude ohrožen celý svět a samotná podstata lidství?

James Rollins se narodil v Chicagu v Illinois roku 1961 jako jedno ze sedmi dětí. Je autorem čtrnácti napínavých dobrodružných románů, včetně dvanácti, které vyšly v češtině: Podzemní říše, Pohřbeno v hlubinách, Písečná bouře, Mapa z kostí, Ledový ostrov, Černý řád, Amazonie, Jidášův kmen, Fantom hlubin, Poslední orákulum, Klíč soudného dne a Stín krále lebek.

Vystudoval veterinární lékařství a poté si zřídil praxi v kalifornském Sacramentu. Jako amatérský potápěč a nadšený jeskyňář tráví většinu volného času pod zemí nebo pod vodou.

Jestliže chcete o autorovi vědět víc, navštivte jeho webové stránky: www.jamesrollins.com.

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma