Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Kouzelný náramek

Kouzelný náramek

Viola Shipmanová

Prodej byl ukončen.


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Leda
Vydáno: 2017
Série: 978-80-7335-443-5
Jazyk: český
Počet stran: 308

Díky rodinnému šperku si tři ženy jasněji uvědomí, že na rodině velmi záleží. Příběhy ukryté v přívěscích změní jejich pohled na život a ony najdou novou chuť ho žít.
Lolly dostávala od své matky ke každým narozeninám jedno kouzlo spolu s připomínkou, jak důležité jsou rodinné vzpomínky.
Teď je Lolly sedmdesát let, zhoršuje se jí paměť, a tak si uvědomí, že jí nezbývá moc času na to, aby obnovila vztah se svou dcerou a s vnučkou, protože obě byly stále příliš zaměstnané, než aby si našly chvilku na ni a na její rodinné historky.
Když ale Lollyině dceři Arden kdosi nečekaně zavolá a vyjádří obavu o její matku, vypraví se Arden za ní a vezme s sebou i svou dceru (a Lollyinu vnučku) Lauren. Lolly jim pak vypráví příběhy spojené s jednotlivými přívěsky na náramku – a všechny tři si znovu najdou cestu k sobě navzájem a také radost, naději a lásku.
Kouzelný náramek je dárek, který budete žárlivě střežit ještě dlouho poté, co dočtete poslední stránku.

"Idylické prostředí a sympatické postavy dělají z autorčiny prvotiny pohodové čtení pro všechny, kdo mají rádi rodinné romány, jejichž osu tvoří vztahy mezi matkou a dcerou."
(Booklist)

"Musela jsem plakat, přemýšlet a zase plakat. Málokdy se povede, abyste našli knížku, která vás k tomu přinutí v tom dobrém slova smyslu. Přečetla jsem si ji pak ještě jednou – prostě jsem nemohla odolat. Tak je dobrá!"
(Caroline Leavitt, New York Times)

"Prvotina Shipmanové hraje na všemožné citové zvonky a píšťalky, je to jakýsi beletristický rádce, jak žít dobrý život: Žij! Miluj! Směj se! Všímá si všeho, co je důležité – rodina, přátelé, láska, prostý život – způsobem, který zahřeje u srdce a občas naplní oči slzami. Výborně napsaná knížka, která se nestydí za sentimentalitu."
(Kirkus Reviews)

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma