Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Superkrávy a moře trapasů

Superkrávy a moře trapasů

A. Audhild Solbergová


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Host
Vydáno: 2017
Série: Superkrávy díl 2
Jazyk: český
Počet stran: 190

Být jiný není žádná sranda. Dost pomůže, když na to člověk není sám.

Na Anne Beu a Nilse, hlavní hrdiny úspěšné knihy Válka proti superkrávám, se usmálo štěstí. Krátkozraká albínka a malý nesmělý zrzek s hlavou jako záchodová štětka sice pořád nepatří k nejoblíbenějším sedmákům ve škole, ale aspoň už nejsou tak sami. Dokonce teď mají tolik kamarádů, že společně obsadí celý stůl v jídelně! Navíc se superkrávy rozhádaly a mají co dělat samy se sebou, takže ve škole je konečně trochu klid. Blíží se Halloween a s ním dvě netrpělivě očekávané události — strašidelná párty u tety Mony a první koncert kapely Fak Jastin. Ale kdo s nimi bude zpívat?

Život je občas jako horská dráha. Jen co se dostanete na vrchol, čeká vás sešup dolů. A sotva se trochu vzpamatujete, už se zase řítíte dolů. Ale pak se najednou objeví zatáčka, která všechno změní!

Pro čtenáře od deseti let.

-----

První díl mě moc bavil. Hned jsem se začetla a nebyla schopná se od knížky odtrhnout. - Barča, 13 let

A. Audhild Solbergová (nar. 1975) je norská nakladatelská redaktorka, korektorka a recenzentka. Její prvotina Válka proti superkrávám (2014) se krátce po vydání stala bestsellerem a byla zvolena nejlepší dětskou knihou norského knihkupeckého řetězce ARK za rok 2014 v anketě, v níž hlasovalo 10 000 dětí. Pokračování Superbitchene driter seg ut (Superkrávy si dělají blázny) vyšlo v Norsku v roce 2015. Práva k vydání prvního dílu se prodala do sedmi zemí.

více

Série Superkrávy

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma