Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Alergeny na talíři: 14 nejvýznamnějších alergenních složek v jídle

Alergeny na talíři: 14 nejvýznamnějších alergenních složek v jídle

kolektiv autorů Vitalia.cz


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Internet Info
Vydáno: 2016
Jazyk: český
Počet stran: 54

Počet lidí alergických na některé složky potravin roste. Vyústil až v povinnost výrobců a prodejců potravin a provozovatelů restaurací informovat o alergenech, které se nacházejí v jimi nabízených jídlech.

Tato povinnost se týká čtrnácti skupin nejvýznamnějších alergenů, kterým se budeme podrobněji věnovat. Jak se alergie projevuje? Na co si dát pozor? A lze alergické reakci zabránit?

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma