Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Doctor Who: Generace velkého třesku

Doctor Who: Generace velkého třesku

Gary Russell

Prodej byl ukončen.


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Jota
Vydáno: 2017
Série: Doctor Who díl 6
Jazyk: český
Počet stran: 248

Doctor Who: Generace velkého třesku

Nový příběh navazující na devátou sérii Doctora Who, velkolepý trhák BBC s Peterem Capaldim v roli dvanáctého Doktora.

„Jsem archeoložka. Ale asi jiná než jste očekávali.“

Vánoce 2015, Sydney, Nový Jižní Wales, Austrálie.

Dokážete si představit, jak všechny překvapí, když se v sydneyské zátoce otevře časový portál. A taky si dokážete představit, jak je vyvede z míry, když vedle Harbour Bridge dosedne ohromná pyramida, která nevhodně zaclání Port Jackson, a navíc vyzařuje čirou energii. Dokážete si představit úlek v jejich tvářích, když sem dorazí gangster Cyrrus Guča, profesor Jaanson a mimozemská nájemná vražedkyně Kik Zabiják, aby zářící pyramidu obsadili. A nakonec si asi dokážete představit, jak všechny vyděsí, když jim těsně v patách dorazí skupina podvodníků chystajících se provést svůj zatím nejodvážnější husarský kousek.

Tenhle gang sestává z Dlouhonožky (sexy komika), Psohlavce (který má na starosti bezpečnost a palebnou sílu), Mrněte (starajícího se o logistiku), Lopaty (hlavní archeoložky a historičky) a Felčara (jehož povinností je uchránit vesmír před explozí, vedle níž velký třesk vypadá jako provlhlá rachejtle).

A když někdo omylem probudí Prastary vesmíru – což podle Felčara nebylo úplně moudré ani rozumné –, věci začnou rázem vypadat velmi komplikovaně.

Původní román s dvanáctým Doktorem (Peter Capaldi) a Clarou (Jenna Colemanová) v hlavních rolích.

-------------

Garry Russel (* 1963) pracuje na scénářích pro Doctora Who, Torchwood i Dobrodružství Sary Jane a je také autorem celé řady románů a příruček z prostředí Whoniversa. Je bývalým redaktorem časopisu Doctor Who Magazine a po osm let produkoval audioknihy Doctora Who pro Big Fish Productions. Mimoto je i hercem, kterého nejspíše budete znát jako Dicka ze seriálu Správná pětka z roku 1978. Bydlí v Cardiffu.

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma