Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Kamarádi

Kamarádi

Jan Cimický

Prodej byl ukončen.


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Baronet
Vydáno: 2017
Jazyk: český
Počet stran: 272

Dramatický příběh o síle a touze člověka i o potřebě a pevnosti přátelství. Příběh, který čtenáře udrží v napětí a odmění ho příjemným pocitem uvolnění.

Dlouho jen tak proti sobě sedí každý na svém břehu řeky, dva rybáři, co chytají ryby a neznají se. Seznámili se až v dramatickém okamžiku, kdy je spojila jejich profese. Mladý chirurg a mladý kriminalista. Jejich osudy se zkřížily a od této chvíle začalo jejich chlapské přátelství. Pomohlo jim přečkat i nepřízeň osudu, tragické okamžiky, nejistotu, a nabídlo jim v nejtěžších chvílích i jiný pohled na svět. Život tak plynul dál, stejnou rychlostí a řetězil dramatické situace a události, které museli zvládnout. Oba se denně setkávali se smrtí a uchovávali si naději i víru ve spravedlnost. Tak jejich život dosáhl až na křižovatku, které se odborně říká „třetí věk“. Seniorský.

Jak tihle dva přátelé, kterým v okolí říkají trefně Bouvard a Pécuchet, protože připomínají ty dva písaře z města Paříže, zvládnou tu nejistou dobu, jíž se říká stáří? Dopřeje jim život prožívat nesplněné klukovské nápady a dobrodružství, na které dosud nebyl čas?

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma