Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Nevinná krev

Prodej byl ukončen.


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: BB Art
Vydáno: 2014
Jazyk: český
Počet stran: 392

Boj řádu sangvinistů se silami zla pokračuje

Skvělá archeoložka doktorka Erin Grangerová, vojenský forenzní expert seržant Jordan Stone a kněz z Vatikánu otec Rhun Korza musí chránit chlapce Tommyho – vtěleného anděla. Této trojici z proroctví – Vědmě, Vojákovi a rytíři Kristovu – pomáhají členové řádu sangvinistů, nemrtvých, napůl svatých a napůl zatracených mnichů. Boj s nepřáteli, kteří se snaží Tommyho unést, se přesto zdá nad jejich síly.
Do čela protivníků – tajné společnosti Belial, jíž pomáhají zabijáčtí netvoři bez duše – se totiž postavil Jidáš Iškariotský. Ten byl odsouzen k nesmrtelnosti, aby pykal za svou zradu Ježíše Krista. Jidáš teď chce své selhání odčinit, a proto připravuje vše pro druhý příchod Krista na zem.
Jenže to znamená, že se rozpoutá poslední bitva mezi silami dobra a zla a nastane Armagedon.

James Rollins je literární pseudonym amerického zvěrolékaře Jamese Paula Czajkowského, který je v současnosti jedním z nejúspěšnějších autorů dobrodružných příběhů a thrillerů. Pod jménem James Clemens publikuje také romány žánru fantasy. Narodil se 20. 8. 1961 v Chicagu, vystudoval Missourskou univerzitu ve městě Columbia a poté si otevřel praxi v kalifornském Sacramentu. Literaturou se začal zabývat na konci 90. let a poté, co rychle uspěl, se stal spisovatelem z povolání. Je autorem řady napínavých dobrodružných románů. V nakladatelství BB/art dosud vyšlo: Podzemní říše, Pohřbeno v hlubinách, Písečná bouře, Mapa z kostí, Ledový ostrov, Černý řád, Amazonie, Jidášův kmen, Fantom hlubin, Poslední orákulum, Klíč soudného dne, Oltář ztraceného ráje, Ďáblova kolonie, Stín krále lebek, Ve stínu sfingy, Rodokmen smrti, Krvavá relikvie a Boží oko.

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma