Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Sestry až za hrob

Sestry až za hrob

Catie Dolan-Leachová

Prodej byl ukončen.


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Host
Vydáno: 2017
Jazyk: český
Počet stran: 360

Ava nevěří, že je její sestra mrtvá. Ava své dvojče zná. A pozná, když si Zelda jen hraje a manipuluje s lidmi.

Ava se vrací na neprosperující rodinnou vinici a znovu musí čelit všemu, před čím už jednou utekla: dementní matce závislé na alkoholu, šviháckému, poněkolikáté ženatému nepřítomnému otci a budoucnosti, které se chtěla vyhnout, když před dvěma lety odešla do Paříže. Rozhodne se odhalit tajemství Zeldiny smrti — sestra prý uhořela ve stodole, kterou zapálila, když omdlela s hořící cigaretou v ruce. Jenže Ava dostává od své sestry e-maily, objevuje ukryté zprávy a ocitá se na výpravě, která ji přivede k dřívějším milencům, vypůjčeným traktorům, zaprášeným láhvím vína, do venkovských striptýzových klubů, k rodinným tajemstvím a citovým vazbám, na něž se tak usilovně snažila zapomenout.

Čím více se Ava o svém nepředvídatelném dvojčeti dozvídá, tím více si uvědomuje, že nezná pravidla hry, kterou se sestrou celý život hrála.

Caite Dolan-Leachová (nar. 1962) je americká spisovatelka a překladatelka. Narodila se v oblasti Finger Lakes ve státě New York, vystudovala Trinity College v Dublinu a Americkou univerzitu v Paříži. Román Sestry až za hrob (2017) je její prvotinou.

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma