Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Případ Collini

Případ Collini

Ferdinand von Schirach

Prodej byl ukončen.


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Host
Vydáno: 2018
Jazyk: český
Počet stran: 168

Vražda. Vrah. A žádný motiv.

Fabrizio Collini pracoval čtyřiatřicet let jako nástrojař v Mercedesu a nedávno odešel do důchodu. Je to tichý, nenápadný muž a nic nenasvědčuje tomu, že by dokázal komukoli ublížit. A přesto v jednom z nejluxusnějších berlínských hotelů brutálním způsobem zavraždí slavného průmyslníka.

Colliniho případ dostane na starost Caspar Leinen, mladý advokát toužící zahájit kariéru verdiktem „nevinen“. Brzy však nastanou komplikace — Leinen totiž zjistí, že ho s obětí pojí osobní vztah. Vrah navíc odmítá prozradit svůj motiv a s kýmkoli hovořit. Leinen se pustí do pátrání a narazí na stopu, která mu odhalí strašlivou kapitolu z dějin německé justice, spojenou s obdobím druhé světové války. Kolik je toho ochoten obětovat, aby vynesl pravdu na světlo?

Ferdinand von Schirach (nar. 1964 ) je jedním z nejprestižnějších berlínských advokátů, zastupuje průmyslníky, slavné osobnosti, příslušníky podsvětí i běžné občany. Jako spisovatel dosáhl úspěchu hned s první sbírkou povídek Zločiny (2009, česky Knižní klub 2011), která se stala bestsellerem, vyšla ve více než třiceti zemích a autor za ni obdržel Kleistovu cenu. Na podzim 2018 vychází v nakladatelství Host také jeho povídková sbírka Vina.

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma