Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Jake je fejk

Prodej byl ukončen.


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Jota
Vydáno: 2018
Jazyk: český
Počet stran: 144

Jake neumí pořádně hrát ani na jediný nástroj, dokonce ani na kazoo (a to zvládne každý trouba). A výtvarné umění? Jeho výtvory by nevystavili ani na školní nástěnce, natož někde v galerii. Což je doopravdy problém, protože si právě prošvindloval cestičku do Akademie múzických a výtvarných umění pro schopné a talentované děti (a Jakeovi je jasné, že on není ani jedno z toho). Jenže rodiče od něj čekají stejný úspěch jako od jeho sestry, která už chodí do posledního ročníku a je nádherná a okouzlující a úžasná zpěvačka a jde jí zkrátka všechno, na co sáhne. Jake, který vyniká spíš smyslem pro humor než uměleckým nadáním, bude muset rychle něco vymyslet, než to na něj praskne a ze školy ho vyrazí.

Ohromně zábavná kniha plná nekorektního humoru a kouzelných ilustrací Keithe Knighta.

***

Craig Robinson je americký komik, hudebník a herec, který ve svém autorském debutu Jake je fake přenáší svůj úžasný smysl pro humor do psané podoby. Je známý hlavně účinkováním v americké verzi seriálu Kancl a hollywoodských komediálních blockbusterech Apokalypsa v Hollywoodu, To byl zítra flám a Travička zelená. V knize Jake je fake Robinson oživuje nejzábavnější okamžiky a zkušenosti z doby, kdy sám navštěvoval první chicagskou veřejnou školu pro nadané děti. Robinson stále hraje, vystupuje na jevišti a fandí White Sox.

Adam Mansbach je romanopisec, scenárista, kritik a humorista. Jeho knihy Go the F*ck to Sleep a You Have to F*cking Eat se umístily na špici žebříčku bestsellerů The New York Times. V poslední době rozšířil svůj repertoár i o první thriller, The Dead run, a román pro děti Benjamin Franklin.

Ilustrace Keith Knight

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma