Pozadí stránky
Pozadí stránky

Nesbø, Läckberg, Born To Run. Stahujte bestsellery se slevou
18. 8. 2022 13:06 | Patricie Kolohnátková

Nesbø, Läckberg, Born To Run. Stahujte bestsellery se slevou

Prázdniny se pomalu blíží ke konci, to ale rozhodně neznamená, že jsou za námi i všechny letní dny. Ke zpříjemnění lenošení u vody, ale i na zahradě nebo na louce jsme pro vás připravili desítky skvělých e-knih, které si až do 31. 8. můžete stáhnout se slevou. Ve výběru nechybí zatím poslední případ Harryho Holea s názvem Nůž a sever Evropy neopustíte ani s Krotitelem od Camilly Läckberg. S tvrdohlavou detektivkou Renée Ballardovou vás v Noční směně seznámí Michael Connelly a v Rovnici lásky si užijete netradiční romantiku. Klasikou je i Born To Run od Christophera McDougalla, díky níž dost možná nazujete tenisky i vy. A my vám přejeme krásné letní čtení!

Nesbø, Läckberg, Born To Run. Stahujte bestsellery se slevou

NŮŽ

Jo Nesbø

Původní cena: 299,-   NYNÍ s 30% SLEVOU za 209,-

Žánr: Světová literatura, detektivka, thriller

Zatím poslední případ Harryho Hola se jmenuje Nůž. A jde o jeden z nejtěžších a bez jakékoliv diskuze nejosobnějších případů, které musí vyřešit. Jak už to u tohoto problémisty s velkou láskou k alkoholu bývá, na začátku příběhu je jedno velké okno. Z něj se Hole ráno probudí s rozbitými klouby na rukou a džíny, potřísněnými krví.

Hned záhy se dozví, že se v době, kdy o sobě nevěděl, stalo něco příšerného. Něco, co se ho až bytostně dotýká. Otázkou jen zůstává, kdo za to všechno může, kdo na konci příběhu zůstane ve světě živých a kdo se odebere na druhý břeh. Audioknihu načetl David Matásek.

Hodnocení na Databázi knih: 90 %

Nesbø, Läckberg, Born To Run. Stahujte bestsellery se slevou

ZROZENI K BĚHU - BORN TO RUN

Christopher McDougall

Původní cena: 219,-   NYNÍ s 30% SLEVOU za 153,-   

Žánr: Světová literatura, literatura faktu

Born To Run je asi nejzásadnější publikace o běhu, která v posledních letech vyšla. Christopher McDougall se v ní inspiroval mexickým kmenem Tarahumarů, kteří jsou mimo jiné výteční ve zdolávání dlouhých tras v extrémních podmínkách.

McDougall se do Mexika vypravil a v rozpálených kaňonech zjistil, že pro Tarahumary je běh v neuvěřitelných vedrech po velmi obtíženém terénu stejně přirozený jako dýchání. Fascinující příběh o běžcích je doplněný o nejnovější vědecké poznatky i příběhy běžců, díky nimž tenisky nejspíš nazujete i vy. Audioknihu načetl Jaroslav Dušek.

Hodnocení na Databázi knih: 86 %

Nesbø, Läckberg, Born To Run. Stahujte bestsellery se slevou

KROTITEL

Camilla Läckberg

Původní cena: 249,-   NYNÍ s 30% SLEVOU za 174,-   

Žánr: Světová literatura, detektivka, krimi

Devátý případ spisovatelky Eriky Falckové a vyšetřovatele Patrika Hedströma dostal název Krotitel. Příběh začíná ve chvíli, kdy auto nešťastnou náhodou srazí na silnici mladou, dezoirentovanou dívku. Jde o patnáctiletou Victorii, jež se před několika měsíci ztratila přímo z jezdecké školy a nikdo o ní od té doby neslyšel.

Patolog navíc na jejím těle najde důkazy svědčící o nelidském zacházení. Problém je, že Victoria není rozhodně jediná mladá žena, co v poslední době zmizela. Jako jediné se jí ale nejspíš podařilo uprchnout. Zjistí Erika a Patrik pravdu dřív, než bude pozdě? Příběh, v němž rozhodně nechybí napětí, do audioknižní podoby načetla skvělá Sylva Talpová.

Hodnocení na Databázi knih: 83 %

Nesbø, Läckberg, Born To Run. Stahujte bestsellery se slevou

NOČNÍ SMĚNA

Michael Connelly

Původní cena: 229,-   NYNÍ s 30% SLEVOU za 163,-

Žánr: Světová literatura, krimi, thriller

Connelly už má za sebou veleúspěšné krimi o Harrym Boschovi a Mickeym Hallerovi. Hlavní hrdinkou nové série je policistka Renée Ballardová, která jde také ráda hlavou proti zdi. A když podá stížnost na svého nadřízeného, je za trest přesunuta na noční směnu. Což má dost nevýhod - případy pouze přebírá, dořeší je ale vždy kolegové, co pracují přes den.

Pak ale narazí na dva zločiny, kterých se nechce vzdát. Za jednu noc je v nočních garážích brutálně zmlácená prostitutka a v nočním klubu je zavražděna mladá žena. Renée se i přes odpor nadřízených a parťáka do případu zakousne a brzy zjistí, že spolu oba činy souvisejí. Dostává se ale zároveň do velmi nebezpečných vod, a tak vůbec není jisté, jestli případ rozlouskne, nebo skončí stejně jako mladá žena v nočním klubu.

Hodnocení na Databázi knih: 85 %

Nesbø, Läckberg, Born To Run. Stahujte bestsellery se slevou

ROVNICE LÁSKY

Helen Hoang

Původní cena: 249,-   NYNÍ s 30% SLEVOU za 174,-

Žánr: Světová literatura, román, pro ženy

Stella Langová je geniální obchodnice. Díky složitým algoritmům dokáže předvídat chování svých zákazníků, a tak vydělává víc peněz, než zvládne utratit. Kde má ale problém, jsou vztahy s opačným pohlavím. Kvůli Aspergerovu syndromu se v blízkosti mužů cítí velmi nepříjemně.

V jednu chvíli se ale rozhodne, že toho má dost a najme si profesionálního společníka, se kterým chce získat cvik. Na scéně se objevuje Michael, který vypadá jako hrdina z romantickým filmů. Navíc souhlasí, že se Stellou absolvuje všechny lekce od něžných polibků až po divoké milostné polohy. Podaří se Stelle najít rovnici lásky?

Hodnocení na Databázi knih: 83 %

V O2 Knihovně je nyní ve slevě víc než stovka titulů!

Nevybrali jste? V naší O2 Knihovně na vás právě teď čeká víc než stovka dalších titulů se slevou. Naším dalším tipem je například Mise Haiti lékaře bez hranic Tomáše Šebka, romantická Třetí zahrada Sarah Parsley nebo thriller Ochotná zemřít od Lisy Jackson.