Pozadí stránky
Pozadí stránky

Na mobilech si nově můžete užívat námořní bitvy ve World of Warships
30. 3. 2024 8:53 | Michal Burian

Na mobilech si nově můžete užívat námořní bitvy ve World of Warships

Konzolová verze populárních námořních bitev World of Warships vplula do mezinárodních mobilních vod. Do chytrých mobilních zařízeních s operačním systémem iOS a Android si totiž můžete stáhnout World of Warships: Legends. V doprovodu přichází nová vesmírná událost, nové japonské křižníky a další klasická kampaň.

World of Warships: Legends na mobilech a tabletech umožňuje hráčům zažít všechny akční souboje. Mobilní edice, která je k dispozici zdarma pro Android i iOS, je navržena tak, aby umožňovala křížovou hru a křížový postup pro Xbox i PlayStation, a je vybavena intuitivním a snadným ovládáním na dotykové obrazovce pro plynulé hraní. Mobilní hráči se mohou těšit na nádherně detailní mapy, stovky hyperrealistických modelů lodí 20. století a pohlcující efekty.

Při spuštění hry jsou k dispozici téměř všechny typy lodí, takže si hráči mohou sestavit vlastní unikátní armádu a vydat se na misi s cílem dobýt širé moře. Společnost Wargaming, která provozuje také úspěšné tankové bitvy ve World of Tanks, své hry pravidelně rozšiřuje o nový obsah. Současně se spuštěním mobilní verze došlo na zbrusu novou událost Planet Clash plnou vesmírného obsahu, čtyři nové japonské křižníky v předběžném přístupu a další klasickou pětitýdenní kampaň, na jejímž konci čeká celoevropská prémiová bitevní loď.

Planet Clash přináší gravitační vlny. Hráči v události soutěží v jedinečném režimu proti protivníkům ovládaných umělou inteligencí a plní různé úkoly, které jsou stále těžší. Kapitáni, kteří se chtějí pustit do tohoto mezigalaktického dobrodružství, si mohou vybrat jednu ze tří tematických lodí, které se vyznačují vlastními jedinečnými schopnostmi, včetně Orbital Strike a Electromagnetic Pulse, a také oddané velitele, kteří jsou připraveni převzít kormidlo. V průběhu akce mohou hráči získat časově omezenou měnu, hvězdné žetony, za které si mohou zakoupit hvězdnou řadu předmětů akce, včetně lodi, kamufláží a několika podob Velitele.

Na mobilech si nově můžete užívat námořní bitvy ve World of Warships

Kromě toho se v březnu v předběžném přístupu objeví také čtyři japonské těžké křižníky a do hry se dostane i další pětitýdenní kampaň se 100 milníky. Těžké křižníky, které jsou k dispozici v bednách s japonskými křižníky, zahrnují úrovně IV až VII. K těmto hrozivým plavidlům je přiložen speciální kalendář, který nabízí spoustu odměn, včetně speciálního japonského velitele.

Nová kampaň Sveriges Sällhet nabízí také jednu další záviděníhodnou loď, kterou si hráči mohou přidat do svého námořnictva. Na konci pěti týdnů čeká prémiová bitevní loď VIII. úrovně Karl XIV Johan jako slavná odměna, připravená vyplout na moře.

Na mobilech si nově můžete užívat námořní bitvy ve World of Warships