Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Vynález lorda Randolpha

Vynález lorda Randolpha

Stephanie Laurensová


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: HarperCollins
Vydáno: 2019
Série: Cavanaughovi díl 1
Jazyk: český
Počet stran: 368

Lord Randolph Cavanaugh je věrný a oddaný – ale jen v očích své rodiny. Ostatní ho považují za odměřeného, chladného a váženého podnikatele jdoucího si tvrdě za svým. Ale Rand má i jiné sny… na svých cestách se seznámí s vášnivou kráskou, která prolomí jeho železné sebeovládání.

Felicia Throgmortonová se snaží udržet svou rodinu nad vodou. Její zesnulý otec se celá desetiletí věnoval pouze vynálezům a bratr je rozhodnutý jeho dílo dokončit. Felicia si zoufá a neví, jak zachránit neutěšenou finanční situaci. Má před sebou těžký úkol – musí přesvědčit jejich investora, že otcův pošetilý projekt stojí za to, aby ho podpořil.

Lord Randolph přijíždí na Throgmorton Hall v okamžiku, kdy vybuchne vynález, na kterém závisí jeho dobrá pověst investora. K tomu vyjde najevo, že na vynálezu pracuje někdo jiný, než čekal, a klíč k úspěchu drží v ruce pronikavě inteligentní žena, s níž ho pojí neochvějná odvaha a nezlomné odhodlání postavit se hrozící katastrofě. Společnými silami se pustí do zdánlivě bezvýchodného boje, aby překonali nemalé překážky a zachránili vše, co je jim drahé.

více

Série Cavanaughovi

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma