Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Tajná moc čísel

Tajná moc čísel

Monika Ben Thabetová


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Prostor
Vydáno: 2022
Jazyk: český
Počet stran: 200

Čísla jsou odedávna každodenní součástí našeho života. Chápeme je jako samozřejmé společníky, prosté cifry, které určují či popisují velikost, počet nebo násobek, tedy kvantitu. Jejich kvalita, jejich skutečný význam a potenciál nám však zcela uniká.

Mnohé pak překvapí zjištění, že čísla v sobě ukrývají klíč k tajemství o každém z nás. Odkryjeme-li jejich povrchní slupku, ukážou nám svůj skutečný význam – jedinečné informace, které o každém vyjeví pravdu. Prostřednictvím čísel lze nahlédnout i do těch nejzazších koutů osobnosti libovolného člověka. A můžeme ho díky nim také lépe pochopit a porozumět jeho potřebám.

Starobylá metoda interpretace osobnostní tabulky sestavené z data narození, se kterou vás tato kniha seznámí, je jedním z prapůvodních, nosných pilířů numerologie. S její pomocí budete během několika okamžiků schopni do detailu přesně určit charakter kohokoliv si budete přát. Ať už se jedná o vás samotné, vašeho potomka, životního partnera, rodinného příslušníka, společníka nebo zákazníka. Vaše vzájemné vztahy a interakce se radikálně, doslova přes noc, zlepší, protože budete dokonale znát všechny momentální i dlouhodobé potřeby lidských duší.

Potřebné postupy zde naleznete přehledně seřazeny do kapitol a vysvětleny tak jednoduše, že snadno zasvětí i laiky.

Tato kniha vám bude nejen rádcem a průvodcem, ale i spolehlivým kompasem na rozbouřených vodách mezilidských vztahů, neboť vám pomůže vždy nalézt bezpečný přístav lásky, porozumění a vzájemné úcty. Osvojíte si tajnou moc čísel.

Monika Ben Thabetová (1976) je česká spisovatelka, numeroložka a spirituální a korporátní koučka trvale žijící v Itálii. Její otec pochází se Súdánu, rané dětství strávila v Africe, později se s matkou vrátila do Československa. Vyrůstala v moravských Lysicích. Vystudovala Střední zemědělskou školu v Kloboukách u Brna. V roce 1998, poté, co čelila sérii rasově motivovaných útoků, emigrovala do Itálie. Absolvovala zde vyšší odbornou školu Associazione Nazionale Dentisti Italiani a pracovala jako zubní asistentka. Následně studovala merchandising na Academia Vetrinistica Italiana (AVI) a účastnila se kurzů marketingu a komunikace na Universitá Bocconi v Miláně. Pracovala v pozicích středního managementu, celoživotně se však věnuje numerologii a vystupuje na přednáškách a seminářích po celé Itálii. V Kanadě vyšla její kniha The Secret of Numbers a v Itálii Uno, due, tre, parliamo di te! Jejím schopnostem se věnuje také část celosvětového bestselleru Destinies známého kouče a hlavního protagonisty filmu The Secret Boba Proctora.

Neznám žádnou knihu, která by se Tajné moci čísel, byť jen vzdáleně, podobala. Díky ní získáte nebývalé možnosti k dosažení většího naplnění. Věřím, že právě tato kniha vám k tomu pomůže. Já jsem se ponořila do světa čísel, když jsem poznala Moniku, a jsem jí neskonale vděčná, že mě do něj zavedla. Jsem si jistá, že to tak bude i u vás.

Peggy McColl, autorka bestsellerů, New York Times

Moniku jsem poznal v době těsně před dramatickými zvraty ve svém životě. Má jedinečnou schopnost objasnit souvislosti každému, kdo je připraven otevřít svou mysl a naslouchat řeči čísel. Já jsem, a i nadále se budu na Moniku obracet.

Roberto Cére, autor bestsellerů a špičkový korporátní kouč

Monika mi vypočítala numerickou tabulku a vyložila mi má čísla. Bylo to, jako by se mnou proplula celým mým životem… To, co mi odkryla, mi otevřelo srdce a rozjasnilo mysl. Cítila jsem, jako bych najednou prozřela. Stala se mojí koučkou a dodávala mi jistotu a povzbuzení v náročných chvílích mého života. S její pomocí jsem dosáhla cílů, o kterých se mi do té doby ani nesnilo.

Manuela De Simone Esculapio, italská šampionka v kulturistice

Poté, co jsem si přečetl knihu Tajná moc čísel, začal jsem uplatňovat její metody v každodenním životě. Objevil jsem své skryté silné stránky a naučil se lépe komunikovat s lidmi podle toho, co o nich říkala jejich čísla. Bylo to pro mě velkým přínosem.

Mick Peterson, autor světového bestselleru Stella and the Timekeepers

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma