Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Dům hlasů

Dům hlasů

Donato Carrisi


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Vendeta
Vydáno: 2023
Série: Pietro Gerber díl 1
Jazyk: český
Počet stran: 296

Pietro Gerber není jen tak ledajaký psycholog. Specializuje se na hypnózu a jeho pacienty spojuje jedna věc: jsou to děti. Často jsou traumatizované, poznamenané dramatickými událostmi nebo mají hluboko v paměti ukryté důležité informace, které policie a soudci využívají při vyšetřování.

Pietro je nejlepší v celé Florencii, kde je známý jako uspávač dětí. Ale když mu z druhého konce světa zavolá australská kolegyně, aby mu svěřila do péče svoji pacientku, Pietro zareaguje rozpačitě a s nedůvěrou. Protože Hanna Hallová je dospělá.

Hannu trápí jedna živá vzpomínka, která by však nemusela být skutečná: vzpomínka na vraždu. A aby zjistila, jestli je ten střípek paměti pravda, nebo iluze, zoufale potřebuje Pietra Gerbera. Dnes je Hanna sice dospělá, ale ta vzpomínka sahá do jejího dětství. A tak jí Pietro bude muset pomoct probudit tu malou holčičku, která v ní dosud dřímá. Holčičku mnoha jmen, která se odjakživa vyhýbá cizincům a která se svou rodinou šťastně žila na čarovném místě, v „domě hlasů“. Ta holčička se stala svědkem vraždy. Anebo možná nebyla jen svědkem. Možná je vražedkyní právě ona.

více

Série Pietro Gerber

Obálka knihy Dům hlasů
Dům hlasů

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma