Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Sochaři masa

Sochaři masa

Jakub Hoza


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Mystery Press
Vydáno: 2023
Série: Nathaniel Darnsworn díl 2
Jazyk: český
Počet stran: 352

HODNÍ. ZLÍ. OŠKLIVÍ. SMRT JE POHLTÍ BEZ VÝJIMKY.

Nad obzorem se sbíhají černá mračna a rozbahněnou krajinou Aisante projíždí dostavník. Uvnitř veze starého lovce lidí, známého pod zaslouženou přezdívkou Smrťák, a jeho vězně, neblaze proslulého psance Lambrechta – což ovšem není nic proti společnosti v kupecké stanici, kde se chystají strávit noc.

Žádný z jejích obyvatel tam není náhodou, a ti, co se tváří nejnevinněji, ze všech nejméně. Vypadá to na pěkně zlých pár hodin, a to nejen kvůli bouři, která jim zabraňuje odejít. Neříká se tam tomu totiž Ďáblův chřtán jen proto, že nynější stanice kdysi bývala sídlem rodu Boistureů, uvrženého do klatby za paktování se s pekelnými silami… Navíc existuje nemalá šance, že v ní cestující nejsou tak docela sami.

Na tohle dostaveníčko uprostřed stoletého deště zkrátka nikdo z nich dlouho nezapomene. Alespoň tedy, pokud se dožijí rána, protože nic není smrtonosnější než tajemství.

Snad jen hrozby, které nepocházejí z tohoto světa.

____

„Deviantní řezničina jako od Tarantina. Tuhle krvavou fantasy nesmí minout žádný příznivec Osmi hrozných a kultovního hororu Věc.“ – PEVNOST

více

Série Nathaniel Darnsworn

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma