Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Anglická lekce

Anglická lekce

Tasha Boyd


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Metafora
Vydáno: 2024
Jazyk: český
Počet stran: 336

Téměř před deseti lety Andrea unikla násilnému manželovi a nyní vede život, který si nikdy neuměla představit. Chráněná a v anonymitě pracuje na luxusní jachtě. A pak je tu ten panovačný a sexy trn v patě: šéf ochranky, Evan Roark.

Andrea už však má skrývání dost a nehodlá dál nechávat minulost, aby diktovala každé její rozhodnutí. Jenže do života jí mluví i Evan, čímž ji přivádí k šílenství. O to víc, že je do něj zamilovaná a jeho neustálá přítomnost její city jen zesiluje. Vždycky tu pro ni byl, její sexy ochránce a maják, ale i ona potřebuje vyrazit do světa a poznat nové lidi – za přitažlivost, kterou k němu cítí, přece může jen jeho neustálá přítomnost! Jenže byla sama tak dlouho a jen Evan se jí dokáže dotýkat způsobem, který v ní vyvolává touhu po něčem víc.
Co se bude muset stát, aby oba podlehli přitažlivosti, která je mezi nimi déle, než si uvědomují? Dokáže Evan nemožné – porušit všechna svá pravidla, strhnout zdi, které kolem sebe vybudoval, a říct jí pravdu, kterou téměř deset let skrýval?

Vychází v překladu Alžběty Komrskové.

více

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma