Pozadí stránky
Pozadí stránky
Obálka knihy Vyhnanci

Vyhnanci

Jane Harperová


Tato e-kniha je dostupná ve formátech:

ePUB Mobi PDF

Dostupnost formátů zavisí na vydavateli. E-knihy mají velikost od 1 MB do 30 MB.


Vydavatel: Host
Vydáno: 2024
Série: Případy agenta Aarona Falka
Jazyk: český
Počet stran: 424

Třetí a poslední případ agenta Aarona Falka

Za teplé jarní noci během rušné vinařské slavnosti zůstalo v kočárku ležet osamělé dítě, zatímco jeho matka zmizela v davu a víckrát ji nikdo neviděl. Ani o rok později ke zmizelé Kim Gillespieové nevedou žádné stopy, které by napovídaly, co se tenkrát stalo. Případ je odložen, a jak čas plyne, vytrácí se naděje na jeho vyřešení.

Rodina a přátelé Kim Gillespieové se rok po tragédii sejdou hluboko v srdci jihoaustralské vinařské oblasti, aby přivítali nový přírůstek do rodiny. K oslavě se připojí i federální vyšetřovatel Aaron Falk. Zatímco se nechává okouzlovat přírodou a ochutnává místní lahodné víno, začíná tušit, že tato pevně semknutá komunita je možná roztříštěnější, než se zvenčí zdá. Na povrch začnou vyplouvat dávné pravdy a je na Falkovi, aby případ rozlouskl.

–––

Aaron Falk je postava, která zahájila mou spisovatelskou cestu, takže pro mě bude vždycky výjimečný. Bylo pro mě fantastické a zároveň hořkosladké psát jeho poslední příběh. Psaní Vyhnanců jsem si užila a doufám, že se čtenářům bude román líbit.
— Jane Harperová o knize Vyhnanci

Falkovo vyšetřování je jako vždy vynikající, ale kniha je nezapomenutelná především díky autorčině schopnosti proniknout do osobních tajemství postav.
— The New York Times

Aaron Falk je tichým středobodem románu, jenž nemá v žánru krimi obdoby. Výjimečná kniha i výjimečný hrdina po všech stránkách.
— Jane Caseyová, spisovatelka

více

Série Případy agenta Aarona Falka

Obálka knihy Vyhnanci
Vyhnanci
Obálka knihy Sucho
Sucho

Jak číst zakoupené e-knihy nejpohodlněji?


Ikona aplikace O2 Knihovna
V aplikaci O2 Knihovna
• bez registrace
• na telefonu i tabletu
Stáhnout zdarma