Pozadí stránky
Pozadí stránky

Oslavte Den matek s e-knihami se slevou 30 %
5. 5. 2023 10:22 | Patricie Kolohnátková

Oslavte Den matek s e-knihami se slevou 30 %

S blížícím se Dnem matek jsme pro vás vybrali bezmála tři desítky skvělých e-knih, které jistě potěší všechny maminky, babičky, ale i kamarádky nebo partnerky a které můžete nyní získat s parádní slevou 30 %. Letní pohodu, vzrušení a erotiku dodá hned v několika titulech Christina Laurenová. Napínavou Matčinu hru od Sandie Jones nedokáže odložit a na Matčino vyznání od Kelly Rimmer zase budete ještě dlouho vzpomínat.

Titulů pro vás ale máme mnohem víc a co je skvělé, je nová funkce O2 Knihovny „Koupit jako dárek”. Díky ní můžete potěšit milovanou ženu svého života dárkem v podobě skvělého příběhu, který jí třeba právě na Den matek v neděli 14. května můžete poslat do její O2 Knihovny.

Slevy na vybrané tituly platí od 1. do 14. května, tak si pospěšte, ať o ně nepřijdete.

MATČINO VYZNÁNÍ

Kelly Rimmer

Žánr: Světová literatura, román, pro ženy

Silné čtení a šokující konec, to je Matčino vyznání od australské autorky Kelly Rimmer. Je v prvé řadě o obří lásce Olivie a Davida. Když se jim narodí dcera Zoe, vypadá to na dokonalé štěstí. Jenže teď je David mrtvý a s neskutečnou bolestí se musí vypořádávat nejen Olivia, ale i jeho matka Ivy. Postupně začíná na povrch vyplouvat, že vše nebylo tak zářivé, jak se na první pohled zdálo. Otázka jen zůstává, jestli je už čas se všemi lžemi skončit, nebo musí Olivie jako matka chránit svoji Zoe za všech okolností. Matčino vyznání, to je román, na který budete myslet ještě dlouho po dočtení poslední stránky.

Hodnocení na Databázi knih: 90 %

Oslavte Den matek s e-knihami se slevou 30 %

MATČINA HRA

Sandie Jonesová

Žánr: Světová literatura, thriller, pro ženy

Tchyně jsou často neoprávněným terčem nejednoho vtipu i pomluv. Takovou matku svého vyvoleného, jakou potkáte v thrilleru Matčina hra, byste ale v rodině dozajista mít nechtěli.

Vše začíná v momentě, kdy najde Emily Adama, pana Božského, který ji zbožňuje a ona zase jeho. V jeho životě je ale ještě jedna žena, která je ochotná a schopná udělat cokoliv, aby ho ochránila. Emily postupně zjišťuje, že je jeho matka Pammie ochotná jít i přes mrtvoly. Podaří se jí z děsivé pasti dostat, nebo už je příliš pozdě?

Hodnocení na Databázi knih: 83 %

Oslavte Den matek s e-knihami se slevou 30 %

BOŽSKÝ

Christina Laurenová

Žánr: Erotika

Titul, který umí vykouzlit dobrou náladu, to je Božský od spisovatelského dua s pseudonymem Christina Laurenová. Větší protiklady než Pippu a Jensena byste hledali těžko. Ona je ztřeštěná a pro každou legraci, on se hroutí pod tíhou i té nejmenší odpovědnosti.

Spolu se potkávají na dovolené, kterou zorganizovali jejich kamarádi. To, co se zpočátku zdá jako neslučitelné, se postupně změní v hlubokou vášeň. A vy díky Božskému získáte krásné prostředí zalité sluncem a ochucené jiskřivým vínem, ale také na humor a originální dialogy.

Hodnocení na Databázi knih: 80 %

Oslavte Den matek s e-knihami se slevou 30 %

MATČIN HROB

Lisa Reganová

Žánr: Světová literatura, krimi, thriller

Šílené dětství a pohnutý osud, ale také obří talent přicházet na kloub i těm nejzapeklitějším případům. Taková je policejní náčelnice Josie Quinnová, která je jednou z největších celebrit mezi současnými románovými vyšetřovateli.

V díle, jenž je pojmenován Matčin hrob, se navíc bude muset chtě nechtě vrátit do své minulosti, na níž by tak ráda zapomněla. Zvlášť, když zjistí, že třicet let pohřbené tělo patří ženě jménem Belinda Roseová, což je i jméno její nenáviděné matky. Jde o náhodu, nebo děsivou souvislost? Jestli se o Josie chcete dozvědět víc, je pro vás Matčin hrob nutností.

Hodnocení na Databázi knih: 95 %

Oslavte Den matek s e-knihami se slevou 30 %

O2 Knihovna

V naší O2 Knihovně najdete tisíce e-knih a audioknih nejrůznějších žánrů na jednom místě. Stáhněte si zdarma aplikaci O2 Knihovny a mějte tak své čtení i poslech stále po ruce! 

Aplikace O2 Knihovna je zcela zdarma a můžete v ní pohodlně číst a poslouchat vaše oblíbené knihy. Stahnout si ji můžete s využitím QR kódu vedle nebo tlačítla níže.