Pozadí stránky
Pozadí stránky

Listopadové slevobraní s e-knihami Ulovte si thrillery, humor i romány se slevou 70 %
1. 11. 2023 8:58 | Patricie Kolohnátková

Listopadové slevobraní s e-knihami Ulovte si thrillery, humor i romány se slevou 70 %

Listopad je tady, a i když si na Black Friday ještě chvíli počkáte, u nás na O2 Knihovně už teď najdete parádní tituly s ještě parádnější slevou až 70 %! Za skvělou cenu si teď můžete užít propracované napětí, humor i romány. Naším tipem je Sběratel kostí Jeffreyho Deavera a také Zaslepení švédského autora procedurální krimi Jørna Liera Horsta. Chybu neuděláte se Zkurveným příběhem Francouze Bernarda Miniera, hru kočky s myší okusíte v thrilleru V pasti lží od B. A. Paris a sázkou na jistotu je Anders a jeho přátelé (a sem tam i nepřátelé) humoristy Jonase Jonassona. Do jakého příběhu se ponoříte nejdřív?

SBĚRATEL KOSTÍ

Jeffrey Deaver

Žánr: Světová literatura, detektivka, krimi

Viděli jste výborný thriller Sběratel kostí s Angelinou Jolie a Danzelem Washigtonem? Ať tak, nebo tak, co do činění tu budete mít se zvráceným vrahem, který své oběti sadisticky zohavuje a při tom zanechává detektivovi Lincolnu Rhymesovi drobná vodítka. Protože je ale Rhymes ochrnutý od hlavy dolů, přichází Amélie, která dělá v práci terénu za něj. Vrah má ale trochu jiné plány, a tak se případ mění na šílenou jízdu, kdy přibývá nejen obětí, ve smrtelném ohrožení jsou ale i sami vyšetřovatelé.

Hodnocení na Databázi knih: 92 %

Listopadové slevobraní s e-knihami Ulovte si thrillery, humor i romány se slevou 70 %

ZASLEPENÍ

Jørn Lier Horst

Žánr: Světová literatura, severská krimi, thriller

Zalepení je propracovaná detektivka ze série o vyšetřovateli Williamovi Wistingovi. Bát se jí ale nemusíte ani v případě, že jste s tímhle norským sympaťákem zatím neměli tu čest - vše, co je potřeba, se dozvíte. Hlavní roli hraje pochybné zmizení taxikáře, ze kterého se později vyklube vražda. A také zdánlivě vyřešený případ smrti mladé ženy, o jehož znovuotevření nechtějí policisté z druhého okrsku ani vysoké šarže slyšet. Podaří se Wistingovi případ rozlousknout i přesto, že mu tentokrát jeho dcera Line nebude pomáhat?

Hodnocení na Databázi knih: 81 %

Listopadové slevobraní s e-knihami Ulovte si thrillery, humor i romány se slevou 70 %

ZKURVENEJ PŘÍBĚH

Bernard Minier

Žánr: Světová literatura, krimi, thriller

Špičkové thrillery rozhodně nevznikají jen na severu Evropy nebo v USA. Důkazem budiž výborný francouzský autor Bernard Minier, který se proslavil hlavně díky sérii o vyšetřovateli Martinu Servazovi. Jestli jste ale do jeho světa zatím nepronikli, nabízíme jednu ze tří jednohubek v podobě thrilleru Zkurvenej příběh. Mord se tentokrát stane na ostrůvku Glass Island a obětí je přítelkyně šestnáctiletého Henryho. Místní mají jasno, kdo za vraždou stojí, a pro mladého muže se svět stává nebezpečný, temný a pořádně zkurvený…

Hodnocení na Databázi knih: 80 %

Listopadové slevobraní s e-knihami Ulovte si thrillery, humor i romány se slevou 70 %

ZABIJÁK ANDERS A JEHO PŘÍTELÉ (a sem tam i nepřítel)

Jonas Jonasson

Žánr: Světová literatura, krimi, humor

Když švédský autor Jonas Jonasson vydal Stoletého staříka, zbořil všechny obchody nejen v rodné Skandinávii, ale po celém světě. Na stejné vlně surfuje i Zabiják Anders. Ten je čerstvě na svobodě, a protože potřebuje práci, spojí se s dalšími kumpány v podobné situaci a založí společný podnik. Kšefty by nejspíš šlapaly báječně až na věky, kdyby Anders nezačal za vším hledat hlubší smysl. A kdyby s ním neměli bossové ze Stockholmu nevyřízené účty a nerozhodli se, že celou partu pořádně zmáčknou.

Hodnocení na Databázi knih: 63 %

Listopadové slevobraní s e-knihami Ulovte si thrillery, humor i romány se slevou 70 %

V PASTI LŽÍ

B.A.Paris

Žánr: Světová literatura, krimi, humor

Žánr: Světová literatura, thriller, pro ženy

Britská autorka B. A. Paris má na kontě už šest románů a jedním z nejlépe hodnocených je právě V pasti lží. V napínavém psychothrilleru se seznámíte s Casey, která je se svým životem konečně opravdu spokojená. Pak ale přijde noc, která všechno změní. Po děsivé události si není jistá, kde má zaparkované auto, jestli si vzala prášky nebo jestli si domluvila schůzku. Myslet dokáže jen na mrtvou ženu, kterou možná mohla zachránit. Je blázen, nebo tahá za nitky někdo jiný?

Hodnocení na Databázi knih: 85 %

Pětice skvělých bestsellerů výše je jen výběrem z e-knih, které si teď na O2 Knihovně můžete stáhnout s mimořádnou slevou až 70 %. V nabídce jich je totiž mnohem víc! Třeba kouzelný románek  Pro všechny kluky, které jsem milovala, hned dva tituly Eda McBaina, ale také Spasitel od J. R. Wardové, který se na špici prodejnosti držel dlouhou řadu měsíců.

O2 Knihovna

V naší O2 Knihovně najdete tisíce e-knih a audioknih nejrůznějších žánrů na jednom místě. Stáhněte si zdarma aplikaci O2 Knihovny a mějte tak své čtení i poslech stále po ruce! 

Aplikace O2 Knihovna je zcela zdarma a můžete v ní pohodlně číst a poslouchat vaše oblíbené knihy. Stahnout si ji můžete s využitím QR kódu vedle nebo tlačítla níže.