Pozadí stránky
Pozadí stránky

Opravu silnic i rozsáhlé stavby nabídce Construction Simulator 4
31. 3. 2024 16:23 | Michal Burian

Opravu silnic i rozsáhlé stavby nabídce Construction Simulator 4

Společnost astragon Entertainment se chystá na chytré telefony a tablety uvést hru Construction Simulator 4, ve které se stanete stavebním podnikatelem a budete řídit rozsáhlé projekty od stavby silnic přes budování domů až po opravy mostů. Ve hře bude připraveno více než 10 rozmanitých stavebních projektů. U nich využijete flotilu čítající přes 80 různorodých strojů od 20 známých stavebních značek. Mezi nimi je Atlas, Caterpillar, Nooteboom nebo Still. Ovládat budete bagry, nakladače, betonové mixery, jeřáby a mnoho dalších vozidel a strojů. Každé má své specifické vlastnosti a funkce.

To vše a mnohem více vás čeká na malebné mapě v kanadské krajině s lesy, zátokami a dřevěnými domky. Dostanete možnost svobodně prozkoumat rozsáhlý herní svět, kde můžete přijímat různé stavební zakázky podle svého výběru a strojů, které vlastníte. Naštěstí na těžkou práci nebudete sami, na jednotlivých projektech můžete spolupracovat se svým kamarádem, případně jiným hráčem. To platí i pro kampaň nabízející přes 100 misí.

Pokud se vám nechce čekat do 28. května, kdy Construction Simulator 4 vyjde pro iOS, Android a Nintendo Switch, tak na App Store a Google Play najdete Construction Simulator 2. Prodává se za 51 Kč, případně je součástí předplatného Play Pass. A pokud byste chtěli novější, tak je dostupná i trojka za 129 Kč.