Pozadí stránky
Pozadí stránky

Zastavte vlčí mor v tahové lidové pohádce Howl
9. 4. 2024 20:55 | Michal Burian

Zastavte vlčí mor v tahové lidové pohádce Howl

Temná lidová pohádka, tak lze rychle popsat novinku pro chytré telefony a tablety s operačními systémy Android a iOS. Hra nazvaná Howl vás zve do středověkého fantasy prostředí, ve kterém musíte v tazích projít mapou a ubránit se divokým bestiím.

Kdysi krásné a prospěšné království zpustošil zlověstný vyjící mor. Ten proměňuje všechny, co ho slyší, v divoké bestie. Vy hrajete za hluchou hrdinku, která se vrhá do nebezpečí a hledá lék.

V jednotlivých situacích máte až šest tahů, které si můžete naplánovat, abyste přelstili své protivníky: vlčí stvůry, které mají hlad a vztek. Ve stínech na vás číhají různé druhy ďáblů, z nichž každý má jiné schopnosti. Musíte tedy pečlivě zvážit strategii, která je srazí na kolena.

Při plánování útoku se můžete spolehnout nejen na svůj důvtip, ale máte k dispozici i celou řadu schopností. Jakmile zabijete více vlků, získáte možnosti se lépe bránit, používat kouřové bomby nebo speciální výstřely. Musíte se tak vydat na cestu, vylepšovat své schopnosti a zdokonalovat svou strategii.

Připraveno je 60 úvodní ve 4 kapitolách. Pokud vás Howl láká, tak úvod hry je na App Store a Google Play Store dostupný zdarma. Zbytek si můžete odemknout za jednorázový poplatek 99 Kč. Pokud hrajete na počítači či konzolích (Nintendo Switch, Xbox nebo PlayStation), tak i tam Howl najdete.

Zastavte vlčí mor v tahové lidové pohádce Howl

Zastavte vlčí mor v tahové lidové pohádce Howl