Pozadí stránky
Pozadí stránky

Sapkowski, Pratchett, Kotleta. Zaposlouchejte se (nejen) do fantasy se slevou 30 %
18. 4. 2024 13:49 | Patricie Kolohnátková

Sapkowski, Pratchett, Kotleta. Zaposlouchejte se (nejen) do fantasy se slevou 30 %

Jestli milujete, draky, fantasy, nadpřirozeno nebo napětí, pak určitě zpozorněte - druhá várka dubnových audioknižních slev je přesně pro vás! O 30 % levněji si až do konce měsíce můžete vybrat mezi věhlasnými autory jako Andrzej Sapkowski, Terry Pratchett, František Kotleta, dále Jo Nesbø či Stephen King. Nechybí ale ani Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti, do kterého se zamiloval i Tim Burton, klasika Agathy Christie Vraždy v Orient Expresu či tutovka v podobě historické detektivky od Vlastimila Vondrušky. Tady je pět titulů, které baví nás.

Oddělovač

ZAKLÍNAČ I: POSLEDNÍ PŘÁNÍ - KOMPLET

Andrzej Sapkowski

Žánr: Světová literatura, povídky, fantasy

Interpreti: Jiří Plachý, Jiří Dvořák, Miroslav Táborský ad.

Audiokniha Zaklínač I. Poslední přání - komplet obsahuje všech šest povídek z první knihy Andrzeje Sapkowského, které daly vzniknout legendě o Geraltovi z Rivie. Staňte se svědky jeho dobrodružství v bohatě dramatizované audioknize s desítkami herců, úchvatnými efekty a hudbou. Pod režisérskou taktovkou Jakuba Taberyho mimo jiné uslyšíte například Jiřího Plachého coby vypravěče, Jiřího Dvořáka jako Garalta, Falwicka si střih Miroslav Táborský a Nanneke promlouvá hlasem Veroniky Bajerové.

Hodnocení na Databázi knih: 90%

Oddělovač

SIROTČINEC SLEČNY PELEGRINOVÉ PRO PODIVNÉ DĚTI

Ransom Riggs

Žánr: Světová literatura, fantasy, pro děti a mládež

Interpret: Viktor Dvořák

Šestnáctiletý Jacob se snaží vypořádat s rodinnou tragédií, a tak se vypraví na cestu, která by mu měla prozradit, kým ve skutečnosti je. Nezodpovězené otázky ho zavedou na vzdálený ostrov u pobřeží Walesu, kde jsou trosky starého domu. Jde o bývalý sirotčinec a Jacob začíná cítit, že jeho obyvatelé byli skutečně velmi neobvyklí. Má s nimi něco společného? A mohl by najít někoho, kdo je ještě stále naživu? Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti zfilmoval v roce 2016 sám Tim Burton a vy si ho můžete užít ve skvělém podání Viktora Dvořáka.

Hodnocení na Databázi knih: 79 %

Oddělovač

LOVCI HLAV

Jo Nesbø

Žánr: Severská krimi, thriller

Interpret: Filip Švarc

Jednohubka duchovního otce Harryho Holea, která je neméně bravurní jako série o norském vyšetřovateli, se jmenuje Lovci hlav. Kvůli dluhům se headhunter Roger Brown rozhodne, že nastoupí na cestu zločinu a začne krást umělecká díla. Když se ale vloupá do bytu své oběti Clase Greva, objeví tu něco, kvůli čemuž se z lapky rázem promění na lovnou zvěř. Dokáže Brown uniknout smrtící hrozbě a zachránit si život? Ponořte se do strhujícího příběhu plného napětí, zvratů a nečekaných rozuzlení, který vám převypráví Filip Švarc.

Hodnocení na Databázi knih: 84 %

Oddělovač

STRÁŽE! STRÁŽE!

Terry Pratchett

Žánr: Světová literatura, humor, fantasy

Interpret: Jan Zadražil

Svět Úžasné Zeměplochy má po celém světě miliony a miliony fanoušků. Užijte si vytříbený humor Terryho Pratchetta v podání Jana Zadražila v dílu pojmenovaném Stráže! Stráže! Když tajemný noční tvor začne měnit obyvatele v matérii, která připomíná tablety černého uhlí, kapitán Elánius ví, že není nač čekat. Na pomoc si bere výrazně neambiciózního seržanta Freda Tračníka, svérázného desátníka Nobyho Nóblhócha a nově příchozího svobodníka-čekatele Karotku. Podaří se jim padoucha dopadnout a zastavit tabletkovou past?

Hodnocení na Databázi knih: 93 %

Oddělovač

DRACI NAD GDAŇSKEM

František Kotleta

Žánr: Česká literatura, fantasy, historie

Interpret: Filip Švarc

Speciální komando hobitího generála Beka se vydává na tajnou misi do Gdaňska okupovaného německými elfy. Za pomoci skřetů, litevské čarodějky, polských vojáků a hobitích vynálezců se vrhají vstříc nebezpečným dobrodružstvím v originálním světě inspirovaném první světovou válkou. Nasedněte na válečnou vzducholoď a prožijte napínavou cestu plnou akce, magie a nečekaných zvratů! Audioknihu mistrně čte Filip Švarc.

Oddělovač

O2 Knihovna

V naší O2 Knihovně najdete tisíce e-knih a audioknih nejrůznějších žánrů na jednom místě. Stáhněte si zdarma aplikaci O2 Knihovny a mějte tak své čtení i poslech stále po ruce! 

Aplikace O2 Knihovna je zcela zdarma a můžete v ní pohodlně číst a poslouchat vaše oblíbené knihy. Stahnout si ji můžete s využitím QR kódu vedle nebo tlačítla níže.