Pozadí stránky
Pozadí stránky

Caplinová, Laurenová a Boček. Vychutnejte si romantiku se slevou 30 %
8. 2. 2024 9:49 | Patricie Kolohnátková

Caplinová, Laurenová a Boček. Vychutnejte si romantiku se slevou 30 %

Blíží se svátek svatého Valentýna, a tak nejspíš i vy máte chuť sáhnout po nějakém tom romantickém příběhu. Právě proto jsme pro vás připravili skvělé romány, kde to mezi hlavními hrdiny jiskří. V podobě audioknih si je až do 15. 2. můžete stáhnout se slevou 30 %.

Ve výběru nesmí chybět Julie Caplinová a asi náš nejoblíbenější Romantický útěk s názvem Cukrárna Paříži. Vzrušující zvraty si užijete v audioknize Božský bastard Christiny Laureové i v Lovu od Elle Kennedy. Sázkou na jistotu je pak poslední díl oblíbené série Evžena Bočka Aristokratka pod palbou lásky a v nabídce máme i jeden mrazivý milostná příběh v podobě Sběratele. Kterou audioknihu si do sluchátek pustíte vy?

Caplinová, Laurenová a Boček. Vychutnejte si romantiku se slevou 30 %

BOŽSKÝ BASTARD

Christina Laurenová

Žánr: Světová literatura, pro ženy

Interpret: Štěpánka Romová

Studentce Chloe Millsové dělá těžkou hlavu jen její náročný a arogantní šéf Bennett Ryan, pro kterého ale naštěstí pracuje pouze na dálku. Teď se ale vrací zpátky z Francie, a když se poprvé vidí naživo, ani jeden z nich nečeká, že je jeho protějšek zatraceně sexy. Otázkou jen zůstává, jestli budou kvůli zakázané touze riskovat kariéru i reputaci. Božský bastard je strhující román plný vášně, humoru a emocí. A vy si ho užijete v podání Štěpánky Romové.

Hodnocení na Databázi knih: 82 %

Caplinová, Laurenová a Boček. Vychutnejte si romantiku se slevou 30 %

CUKRÁRNA V PAŘÍŽI

Julie Caplinová

Žánr: Světová literatura, romantika, pro ženy

Interpret: Veronika Lazorčáková

Série Romantické útěky, kterou milují tisíce a tisíce čtenářů po celém světě, spojuje dvě největší vášně její autorky Julie Caplinové - gastronomii a cestování. V Cukrárně v Paříži se vypravíme s Ninou do francouzské metropole, kde bude připravovat kurzy pro amatéry. Problém je jen Sebastian, do kterého byla kdysi zamilovaná. Podaří se jí s minulostí vyrovnat, hlavně ale najít sebe sama?

Hodnocení na Databázi knih: 80 %

Caplinová, Laurenová a Boček. Vychutnejte si romantiku se slevou 30 %

LOV

Elle Kennedy

Žánr: Světová literatura, román, pro děti a mládež

Interpret: Vilma Sodomová

Romantika ze střední, to je oblíbená série americké bestsellerové autorky Elle Kennedyové, která dostala jméno Briar U. V románu Lov se opět potkáte se Summer a také Colinem Fitzgeraldem. Ona si o něm myslí, že je to jen hloupý hokejista, on zase o ní, že je přelétavá a povrchní. Problém je, že jsou spolubydlící, i tak je ale Summer rozhodnutá, že s tím, že to mezi nimi mocně jiskří, nic dělat nehodlá. I proto, že má zrovna úplně jiné priority. Jak dlouho jí tohle přesvědčení vydrží?

Hodnocení na Databázi knih: 85 %

Caplinová, Laurenová a Boček. Vychutnejte si romantiku se slevou 30 %

ARISTOKRATKA POD PALBOU LÁSKY

Evžen Boček

Žánr: Česká literatura, román, humon

Interpret: Veronika Khek Kubařová

Milujete Aristokratku Evžena Bočka? Poslední díl série dostal jméno Aristokratka pod palbou lásky. Marie se v něm vrací na Kostku poté, co v Nizozemsku pobláznila nejen Beatrix, ale i jednoho veleváženého nápadníka. Zájem o ni navíc stále projevuje také Max a do všeho se ještě zamíchá holandská televize, jejíž štáb se v Čechách formou dokumentu rozhodne zjistit, komu komtesa nakonec věnuje své srdce. To vše opět v podání vynikající Veroniky Khek Kubařové.

Hodnocení na Databázi knih: 79 %

Caplinová, Laurenová a Boček. Vychutnejte si romantiku se slevou 30 %

SBĚRATEL

John Fowles

Žánr: Světová literatura, román, thriller

Interpret: Jaroslav Plesl, Lucie Pernetová

Už máte růžové a srdíček kolem Valentýna víc než dost? Pak zkuste psychothriller Sběratel, který mnozí označují za to nejlepší, co v tomto žánru četli. Seznámíte se tu s šíleným sběratelem motýlů Frederickem Cleggem a také krásnou studentkou malířství Mirandou Greyovou, jíž unesl, protože ji chce vlastnit. Ve Sběrateli se mimo jiné dozvíte, jak může psychopat přemýšlet i jak se cítí oběť. A jde také o příběh, který se i díky mistrnému přednesu Jaroslava Plesla a Lucie Pernetové pyšní titulem Audiokniha roku.

Hodnocení na Databázi knih: 85 %

Mimo výše uvedené audioknihy ale v současnosti u nás v O2 Knihovně najdete i další tituly se slevou. Třeba Žárlivost Jo Nesba, milovaný příběh Marley a já nebo Cizince v noci Kenta Harufa, v jejichž filmové verzi si zahrál Robert Redford. Vybírat a stahovat audioknihy se slevou můžete až do 15. února a my přejeme příjemný poslech.

O2 Knihovna

V naší O2 Knihovně najdete tisíce e-knih a audioknih nejrůznějších žánrů na jednom místě. Stáhněte si zdarma aplikaci O2 Knihovny a mějte tak své čtení i poslech stále po ruce! 

Aplikace O2 Knihovna je zcela zdarma a můžete v ní pohodlně číst a poslouchat vaše oblíbené knihy. Stahnout si ji můžete s využitím QR kódu vedle nebo tlačítla níže.