Pozadí stránky
Pozadí stránky

Den matek se blíží! Potěšte maminku audioknihou se slevou 30 %
6. 5. 2024 9:16 | Patricie Kolohnátková

Den matek se blíží! Potěšte maminku audioknihou se slevou 30 %

Hledáte perfektní dárek ke Dni matek? Co takhle audiokniha z O2 Knihovny? Připravili jsme široký výběr titulů od romantiky přes humor až po napětí, které si lze do 15. 5. stáhnout se slevou 30 %. V nabídce nechybí třeba Radka Třeštíková, Michaela Klevisová nebo Vlastimil Vondruška, ale i Julie Caplinová, Lisa Regan nebo Agatha Christie. Veškerý obsah, který na O2 Knihovně najdete, navíc můžete také dát jako dárek a postup je úplně jednoduchý. V detailu audioknihy, kterou si vyberete, kliknete na tlačítko Koupit jako dárek, dále zadáte telefonní číslo obdarované či obdarovaného, můžete připsat vzkaz a následně zvolíte den, kdy se má dárek odeslat. To je vše! A jaké tituly tedy nyní můžete stahovat i darovat o 30 % levněji?

Oddělovač

BÁBOVKY

Radka Třeštíková

Žánr: Česká literatura, povídky

Interpret: Sandra Nováková, Iva Pazderková, Jana Plodková, Barbora Poláková ad.

O tom, že se Radka Třeštíková skvěle prodává, není nejmenší diskuze. Mezi její nejpopulárnější a také zfilmovaná díla patří Bábovky. Jde o soubor povídek s příběhy hned dvanácti žen, jejichž osudy se prolínají. Třeštíková se tu podívala třeba na to, co si myslí milenka ženatého chlapa, jak to celé vidí jeho manželka a její sestra i co prožívá patnáctiletá dcera sestry, na kterou nemá její máma čas. A je milé, že v audioknize, která vznikla ještě před filmem, mimo jiné uslyšíte i Janu Plodkovou nebo Báru Polákovou.

Hodnocení na Databázi knih: 71%

Oddělovač

MIZEJÍCÍ DÍVKY

Lisa Regan

Žánr: Světová literatura, thriller, pro ženy

Interpret: Zuzana Slavíková

V ospalém Dentonu zmizela sedmnáctiletá Isabelle Colemanová. Jedinou stopou je nalezený mobil a zmatená dívka Ramona. Suspendovaná detektivka Josie Quinnová se ujímá pátrání a odkrývá znepokojivé souvislosti. Jméno Ramona vede k další dívce, o které se úřady domnívají, že si případ vymyslela. Josie ale tuší, že pravda je temnější. Dokáže zachránit Isabelle a další dívky včas? Dechberoucí thriller s neústupnou hrdinkou převedla do podoby audioknihy Zuzana Slavíková.

Hodnocení na Databázi knih: 84 %

Oddělovač

CHATA VE ŠVÝCARSKU

Julie Caplinová

Žánr: Světová literatura, román, pro ženy

Interpret: Veronika Lazorčáková

Čím uděláte radost každé ženě a maminkám dvojnásobně? Románem ze série Romantické útěky od Julie Caplinové! Hlavní hrdinkou Chaty ve Švýcarsku je Mina, která věří, že všechny trable světa dokáže vyřešit horká čokoláda. Takže když její poslední románek skončí trapasem, o kterém se dozví celý internet, sbalí si kufry a odjede do útulné chaty své kmotry. Plán je jednoduchý: litry čokolády a žádní muži. Tedy do chvíle, než ho zkomplikuje krasavec, který Mině zkříží cestu vlakem. Užijte si spoustu romantiky v podání Veroniky Lazorčákové.

Hodnocení na Databázi knih: 80 %

Oddělovač

ZLODĚJKA PŘÍBĚHŮ

Michaela Klevisová

Žánr: Česká litaratura, krimi

Interpret: Jana Stryková

Oblíbená Michaela Klevisová a její oblíbený detektiv Josef Bergman - to všechno je detektivka Zlodějka příběhů. Podíváte se v něm do zákulisí natáčení nekonečného seriálu a seznámíte se s jeho scénáristkou Annou Valentovou, kterou ostatní buď milují, nebo nenávidí. Na jejím dokonalém životě se teď navíc objevují mraky, kdy je její dcera nezvěstná a neznámý vyděrač zná všechna její tajemství. Když pak dojde k vraždě, vstupuje na scénu Josef Bergman, který musí zjistit, co s tím vším mají společného Anniny dvě kamarádky z dětství. Zlodějku příběhů načetla herečka Jana Stryková.

Hodnocení na Databázi knih: 84 %

Oddělovač

TATÉRKA

Alison Belsham

Žánr: Světová literatura, krimi, thriller

Interpret: Lucie Juřičková

V Brightonu řádí sériový vrah, který z těl svých obětí tvoří morbidní umělecká díla. Marni Mullinsová, tatérka skrývající tajemství, se ocitá v centru dění. Protože nedůvěřuje policii, stojí před těžkým dilematem: pomůže mladému inspektorovi s jeho první vraždou, nebo se vydá po stopách sadisty sama? Tatérka je napínavý thriller, který se vám zaryje pod kůži. O to víc, když si ho necháte vyprávět Lucií Juřičkovou.

Hodnocení na Databázi knih: 81 %

Oddělovač

O2 Knihovna

V naší O2 Knihovně najdete tisíce e-knih a audioknih nejrůznějších žánrů na jednom místě. Stáhněte si zdarma aplikaci O2 Knihovny a mějte tak své čtení i poslech stále po ruce! 

Aplikace O2 Knihovna je zcela zdarma a můžete v ní pohodlně číst a poslouchat vaše oblíbené knihy. Stahnout si ji můžete s využitím QR kódu vedle nebo tlačítla níže.