Pozadí stránky
Pozadí stránky

Call of Duty: Warzone Mobile sjednocuje obsah
12. 4. 2024 21:44 | Michal Burian

Call of Duty: Warzone Mobile sjednocuje obsah

Společnost Activision splnila slib a krátce po spuštění bezplatné akce Call of Duty: Warzone Mobile vydala důležitou aktualizaci. Díky ní vstupuje hra na chytrých telefonech a tabletech s operačními systémy iOS a Android do třetí sezóny, respektive do první sezóny, ale jde o stejný obsah, který je dostupný ve Warzone a Modern Warfare 3 na počítačích a herních konzolích.

Aktuální sezóna potěší přidáním mapy Rust s intenzivními souboji dvou šestičlenných týmů. Tuhle mapu zasazenou na ropné pole uprostřed pouště s velkou centrální věží dobře znají hráči Modern Warfare II. Skladiště paliva a další barikády jsou dobrým způsobem, jak se krýt.

Ani příznivci mapy Verdansk nezůstanou ochuzeni. Na klasické battle royale mapě najdete Plunder Mode. Jak už název napovídá, v tomhle režimu musíte kromě plnění kontraktů a boje s protivníky plnit další úkol, a to získat více peněz, než soupeř. Díky zapnutým respawnům a postupnému lepšímu vybavení nabízí Plunder Mode zábavnou hratelnost.

To v Gulagu, tajném výcvikovém zařízení, máte jen jeden respawn, takže dva životy. Musíte si dávat pozor a využít každé příležitosti. Je určen pro týmy ve dvojicích, trojicích a čtveřicích, kteří mohou padlé spoluhráče vykoupit.

Nyní tedy mají hráči Call of Duty: Warzone na všech platformách stejný zážitek. Pokud se zajímáte o akční hry pro mobily, tak jsme nedávno psali o Delta Force: Hawk Ops. Společnost TiMi Studio Group, která vytvořila Call of Duty: Mobile, vrátí mezi živé známou sérii s taktickými přestřelkami v příběhové kampani pro jednoho hráče a tuhými bitvami v multiplayeru. Příběhová kampaň bude mít několik hodin a je zpracovaná filmově po vzoru válečného akčního snímku Černý jestřáb sestřelen, jenž v roce 2001 natočil Ridley Scott o událostech během vojenské operace Operace Gothic v somálském Mogadišu.