Pozadí stránky
Pozadí stránky

V Loop Hero musíte prolomit časovou smyčku
26. 4. 2024 19:05 | Michal Burian

V Loop Hero musíte prolomit časovou smyčku

Hra Loop Hero úspěšně funguje na počítačích a konzolích. Teď nadešel čas, aby zlákala také mobilní hráče, kteří se ponoří do dobrodružství, v němž musejí prolomit časovou smyčku. Loop Hero je hybridem hned několika žánrů. Najdeme tady něco z roguelike, karetních her a strategie.

Loop Hero hráče zavede do středověkého fantasy světe, kde klid obyvatel narušil zlověstný Lich. Kvůli mocnému kouzlu, které seslal, se tento svět potýká s časovou smyčkou způsobující chaos a zkázu a vaším úkolem, coby statečného hrdiny, je jej zachránit.

Při každé hře se dostanete do trochu jiného světa, můžete narazit na odlišné protivníky a náhodné předměty. To vše a mnohem více dělá tohle dobrodružství mnohem těžší. Naštěstí budete postupně odemykat nové třídy, nové zbraně a další možnosti, abyste se dostali pokaždé dál a dál.

Autoři hru prezentují jako nekonečné dobrodružství. Je vhodné si pokaždé naplánovat svůj boj, strategicky využít všechny své přednosti a možnosti, abyste měli šanci porazit hrozivé bosse a jednoho dne polomili časovou smyčku.

Mobilní verze Loop Hero byla pečlivě upravena, aby nabídla vhodné rozhraní a lepší uživatelský zážitek na mobilních telefonech a tabletech. Hra vyjde už 30. dubna na Google Play a App Store.